Fotbal international

Accidentarea lui Rafinha i-a scos din minți pe cei de la Bayern Munchen! ”E bolnav mintal”. Video

16.09.2018 | 15:11
Accidentările jucătorilor Rafinha și Corentin Tolisso i-a scos din minți pe oficialii clubului Bayern Munchen

Accidentarea fundașului stânga brazilian Rafinha i-a scos din minți pe oficialii clubului Bayern Munchen, mai ales că bavarezii vor juca la mijlocul săptămânii viitoare în Champions League. Președintele Uli Hoennes i-a acuzat pe adversarii de la Bayer Leverkusen că au jucat foarte dur și au făcut faulturi intenționate.

Bayern Munchen a învins-o pe Bayer Leverkusen cu scorul de 3-1, într-un meci disputat pe Allianz Arena în etapa a treia din Bundesliga. Bavarezii au revenit după golul din penalty de Wendell și au întors soarta jocului prin reușitele lui Corentin Tolisso, Arjen Robben și James Rodriguez.

Președintele lui Bayern Munchen, acuze dure după accidentarea mlui Rafinha: ”A fost agresiune intenționată”

În minutul 80 al partidei Bayern Munchen – Bayer Leverkusen, Karim Bellarabi a avut o intrare urâtă asupra lui Rafinha, pe care l-a accidentat la glezna stângă, iar acest lucru l-a scos din minți pe Uli Hoennes: E bolnav mintal. A fost agresiune intenționată! Din cauza prostiei lui, jucătorul nostru va lipsi mult”.

În urma acestei intrări, Rafinha s-a ales cu entorsă și leziune la glezna stângă, și va lipsi mai multe săptămâni de pe teren. În finalul primei reprize, Bayern Munchen l-a pierdut și pe mijlocașul Corentin Tolisso, accidentat după o ciocnire cu Kevin Volland. Internaționalul francez în vârstă de 24 de ani a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate plus o ruptură de menisc exterior la genunchiul drept și va lipsi mai multe luni.

Corentin Tolisso primind îngrijiri medicale după accidentarea din meciul Bayern Munchen - Bayer Leverkusen
Corentin Tolisso primind îngrijiri medicale după accidentarea din meciul Bayern Munchen – Bayer Leverkusen

Bayern Munchen este liderul din Bundesliga după trei etape, bavarezii fiind singura formație care a acumulat maximum de puncte. În prima rundă, elevii lui Niko Kovac au învins acasă pe TSG Hoffenheim, cu scorul de 3-1, iar în etapa a doua s-au impus la Stuttgart cu scorul de 3-0.

Bayern vrea să-l aducă pe Griezmann în 2019

Deși merge ceas în campionat, Bayern Munchen pregăteşte pentru vara lui 2019 o mutare cu adevărat bombă, ţinând cont mai ales de politica financiară a clubului bavarez, care până acum nu a depăşit suma de 40 de milioane euro pentru aducerea unui jucător pe Allianz Arena.

Germanii vor neapărat un transfer de răsunet şi s-au orientat pentru campionul mondial Antoine Griezmann. Pe germani nu-i sperie nici măcar clauza uriașă de rezilere pe care o are francezul în acest moment, 200 de milioane de euro, dublă faţă de cea pe care a avut-o până în această vară,  când a semnat un nou contract cu Atletico Madrid. Bayern este dispusă să plătească această sumă, care s-ar fi putut înjumătăți chiar în această vară dacă Griezmann nu și-ar fi prelungit acordul cu madrilenii.

Astfel, Bayern Munchen va fi lipsită de Rafinha și Corentin Tolisso la debutul în noul sezon de Champions League. Bavarezii vor juca miercuri 19 septembrie, de la ora 22:00, în deplasare cu formația portugheză Benfica Lisabona. Cele două echipe fac parte din Grupa F, unde au mai fost repartizate AEK Atena și Ajax Amsterdam.