Fotbal intern

Accidentarea lui Valentin Mihăilă l-a marcat pe Alex Mitriță. “Nu mai vreau să văd în viaţa mea aşa ceva!”

03.11.2018 | 07:35
Accidentarea lui Valentin Mihaila la marcat pe Alex Mitrita Nu mai vreau sa vad in viata mea asa ceva

Valentin Mihăilă a ieşit accidentat din meciul jucat de U Craiova pe terenul celor de la FC Poli Iaşi, scor 3-0, în etapa a 14-a din Liga 1 Betano, iar momentul în care mijlocaşul în vârstă de 18 ani a fost lovit de Laurenţiu Rus în gât l-a marcat pe Alex Mitriţă.

Valentin Mihăilă a avut nevoie de intervenţia medicilor în minutul 10 al partidei din Copou, iar abia la începutul reprizei a doua a fost transportat la spital pentru a fi supus unor investigaţii amănunţite. Jucătorul Craiovei se află în afara oricărui pericol, deşi a suferit o comoţie cerebrală.

Alex Mitriţă, marcat de accidentarea lui Valentin Mihăilă

“Ce am văzut pe teren azi sper să nu mai văd niciodată. Am înţeles că Mihăilă este bine, sunt bucuros că nu a fost vorba de ceva grav până la urmă”, a explicat Alex Mitriţă. Căpitanul Craiovei a fost completat de Alexandru Mateiu. “Mihăilă este ok, o să vină cu noi la întoarcere. Eu nu am văzut faza, dar sunt sigur că Rus nu a vrut. Bine că totul s-a rezolvat şi Mihăilă se simte bine”.

Valentin Mihăilă a primit îngrijiri medicale pe teren
Momentul în care Valentin Mihăilă a primit îngrijiri medicale pe teren

Valentin Mihăilă este unul dintre tinerii de bază din lotul antrenat de Devis Mangia. Născut pe 2 februarie 2000, mijlocaţul a debutat sezonul trecut pentru Universitatea Craiova, când a fost introdus într-un meci din Cupa României. Valentin Mihăilă a reuşit 4 pase decisive în 11 meciuri jucate în toate competiţiie şi este internaţional de tineret, cu selecţii pentru România U17 şi U19.

U Craiova s-a impus în meciul disputat în Copou, scor 3-0, cu FC Poli Iaşi, şi ocupă în prezent locul al doilea în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 25 de puncte, după 14 etape jucate în sezonul 2018 – 2019.

  • 50.000 de euro este cota lui Valentin Mihăilă, conform transfermarkt.com
  • 11 meciuri a jucat Valentin Mihăilă în sezonul 2018 – 2019, în toate competiţiile
  • 4 pase decisive are Valentin Mihăilă în sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano