Sport

Avalanșă de accidentări la Dinamo! Stoican a rămas fără cuplul de fundași centrali. Probleme și pentru Figueiredo. Exclusiv

FANATIK a aflat în exclusivitate că Flavius Stoican a rămas fără cuplul de fundași centrali pentru meciul cu CFR Cluj, iar Cristiano Figueiredo are și el probleme.
02.03.2022 | 12:35
Avalansa de accidentari la Dinamo Stoican a ramas fara cuplul de fundasi centrali Probleme si pentru Figueiredo Exclusiv
Sarabandă de accidentări la Dinamo. Flavius Stoican a mai pierdut trei jucători înainte de meciul cu CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

După ce i-a pierdut pe Cosmin Matei, Mirko Ivanovski și Alexandru Răuță în derby-ul cu Rapid, așa cum FANATIK a aflat în exclusivitate, Flavius Stoican își numără „răniții” și după meciul cu Sepsi.

Dinamo, fără cuplul de fundași centrali Jovanovic – Patriche la meciul cu CFR Cluj

FANATIK a aflat în exclusivitate că Igor Jovanovic a suferit o ruptură musculară și va lipsi o perioadă mai lungă de timp de la meciurile „câinilor” din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Ultima lovitură pentru Flavius Stoican a venit în finalul meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe, când Răzvan Patriche a acuzat o accidentare și a nu a mai putut continua partida, cerând schimbare.

Din informațiile FANATIK, stoperul a simțit o înțepătură la coapsă și are șanse foarte mici să fie recuperat până la ora meciului cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Astfel, Dinamo merge acasă la liderul din Casa Pariurilor Liga 1, CFR Cluj, cu axul central scos din joc: „Patriche și cu Igor s-au impus acum ca titulari”,  spunea Stoican înainte de meciul cu Sepsi.

Probleme și pentru portarul Cristiano Figureido

FANATIK a aflat că portughezul Cristiano Figueiredo are o tăietură la picior după intevențiile din meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe și este și el incert pentru meciul cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Portarul a fost tăiat cu crampoanele de Cristi Bărbuț în prima repriză a meciului cu Sepsi, când mijlocașul a căzut peste el. Astfel, în poarta lui Dinamo ar putea apărea după o perioadă lungă de timp Mihai Eșanu.

Singura veste bună pentru suporterii lui Dinamo e că Alexandru Răuță și Cosmin Matei vor putea reveni cu CFR Cluj, iar Flavius Stoican speră să îi recupereze și pe Mirko Ivanovski și Antoni Ivanov.

ADVERTISEMENT

Ce probleme de lot mai are Dinamo

Andreas Mihaiu are o accidentare mai veche, în timp ce Rici Grigore are o entorsă la gleznă, iar Desire Azankpo are probleme cu nervul sciatic și e nepregătit.

Astfel, Stoican ar putea să folosească cu CFR Cluj un cuplu de fundași centrali format din Marco Ehmann și Baptiste Aloe, ori ar putea să îl folosească ca stoper pe Cătălin Carp.

Dinamo va juca în deplasare cu CFR Cluj în ultima partidă din sezonul regular, duminică, 6 martie, de la ora 17:30, pe stadionul „Constantin Rădulescu” din Gruia.

  • 9 jucători cu probleme medicale are în acest moment Dinamo: Andreas Mihaiu, Ricardo Grigore, Igor Jovanovic, Răzvan Patriche, Alexandru Răuță, Cosmin Matei, Antoni Ivanov, Mirko Ivanovski, Desire Azankpo
ADVERTISEMENT