Sport

Accidentat la PSG, Neymar a pierdut un milion de euro la poker online. Reacția genială a starului brazilian. Video

Neymar s-a accidentat și va rata restul sezonului. Starul lui PSG a fost surprins când a pierdut un milion de euro la poker online.
30.03.2023 | 10:33
Accidentat la PSG Neymar a pierdut un milion de euro la poker online Reactia geniala a starului brazilian Video
Neymar s-a filmat când a pierdut un milion de euro la poker online. Sursă foto: captură Twitter.
ADVERTISEMENT

Neymar s-a accidentat la glezna dreaptă și va reveni pe teren abia în stagiunea următoare. Totuși, starul lui PSG și-a găsit ocupație în timpul liber și a împărtășit în direct pe celebra platformă de streaming Twitch momentul în care pierdut un milion de euro la poker online.

Neymar a pierdut un milion de euro la jocurile de poker online

Recunoscut ca fiind un fan înfocat al jocurilor de noroc și al cazinourilor online, Neymar a intrat din nou în centrul atenției, deși stă departe de terenul de fotbal în aceste momente. Starul brazilian și-a transmis în direct pe Twitch reacția după ce a pierdut un milion de euro.

ADVERTISEMENT

Fie că este vorba de bani primiți ca sponsorizare din partea cazinourilor sau de o sumă depusă direct de Neymar, reacția brazilianului în momentul în care a pierdut un milion de euro a devenit rapid virală. Cu lacrimi false, starul din atacul lui PSG a luat în glumă „ghinionul” de a pierde un milion de euro la poker online.

Mai mult decât atât, Neymar a început să plângă ironic, iar întreaga reacție a fost transmisă în direct chiar de fotbalist prin intermediul platformei de streaming Twitch. Neymar colaborează cu mai multe companii de gambling, iar ipostaza în care s-a aflat nu este deloc una surprinzătoare.

ADVERTISEMENT

Neymar s-a operat la o clinică partener a lui PSG

Neymar s-a accidentat în meciul celor de la PSG cu Lille din Ligue 1 și a fost scos pe targă de pe teren. Fotbalistul brazilian s-a lovit chiar la piciorul care i-a dat bătăi de cap la Cupa Mondială din Qatar. Internaționalul brazilian s-a accidentat în primul meci al Selecao împotriva Serbiei și a fost nevoit să stea pe margine în următoarele două partide.

Superstarul lui PSG a fost operat la Doha, la o clinică partener a celor de la PSG, club care aparține de Qatar Sports Investments. După accidentarea din meciul cu Lille, medicii i-au recomandat lui Neymar o operație de recuperare a ligamentelor, mai ales că brazilianul s-a confruntat cu probleme la glezna dreaptă de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

„Neymar a prezentat mai multe episoade de instabilitate a gleznei drepte în ultimii ani. În urma ultimei sale entorse contractate pe 20 februarie, cadrele medicale de la Paris Saint-Germain i-au recomandat o operaţie de reparare a ligamentelor, pentru a evita un risc major de recidivă.

Toţi experţii consultaţi au confirmat această necesitate. Operaţia va avea loc în următoarele zile la spitalul Aspetar din Doha și este necesară o recuperare de 3 până la 4 luni înainte de revenirea la antrenamentele colective”, se arată într-un comunicat al clubului parizian.

ADVERTISEMENT

Neymar nu va mai juca în acest sezon la PSG

Astfel, după operația suferită, Neymar este nevoit să treacă printr-o perioadă de recuperare ce îl va ține pe tușă aproximativ trei luni. În aceste condiții, brazilianul nu are șanse să mai îmbrace tricoul lui PSG în actuala stagiune.

Neymar mai are contract cu PSG până în 2025. Totuși, problemele campioanei Franței se îndreaptă spre contractul cu Messi, scadent la finalul lunii iunie. Starul argentinian nu dă semne că își va prelungi șederea pe Parc des Princes, iar o revenire la Barcelona devine plauzibilă.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 2,08 este cota pentru „ambele echipe nu marchează” la meciul PSG – Lyon

ADVERTISEMENT