News

Accidente de circulație teribile, din cauza vremii nefavorabile. Cinci persoane au murit în această dimineață

11.01.2021 | 12:52
Accidente de circulatie teribile din cauza vremii nefavorabile Cinci persoane au murit in aceasta dimineata
ADVERTISEMENT

Vremea nefavorabilă cauzează accidente teribile în România. Două evenimente tragice au avut loc în această dimineață, pe fondul carosabilului umed. În total, cinci oameni și-au pierdut viața.

Primul dintre accidente a avut loc autostrada Deva- Sibiu în zona localității Săliște. Trei persoane au decedat după ce autoturismul în care se aflau s-a lovit de un utilaj de deszăpezire.

ADVERTISEMENT

Cea de a doua ciocnire a avut loc între două autoturisme și un TIR și s-a petrecut pe DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea. În urma acesteia două persoane au murit, iar una este grav rănită.

Accidente de circulație teribile, din cauza vremii nefavorabile. Cinci persoane au murit în această dimineață

„Pe Autostrada A1 pe sensul Deva către Sibiu, la kilometrul 270, în zona localităţii Sălişte, judeţul Sibiu, un autoturism a lovit din spate un utilaj de deszăpezire, în urma impactului rezultând trei persoane decedate şi una rănită grav”, anunță Inspectoratul General al Poliţiei Române prin Centrul INFOTRAFIC, potrivit news.ro.

ADVERTISEMENT

Condițiile de vizibilitate sunt bune, iar carosabilul este umed, dar nu este acoperit de zăpadă. O adevărată desfășurare de forțe s-a prezentat la fața locului, trei echipaje SMURD, o echipă de descarcerare, o autospecială pentru transport și salvare victime și încă una pentru stingere cu spumă și apă.

Oamenii legii sunt prezenți la fața locului și cercetează modul și circumstanțele în care accidentul s-a produs. Traficul în zonă este deviat.

ADVERTISEMENT

Accident mortal și în județul Argeș

Alte două persoane și-au pierdut viața și încă una este grav rănită în urma unui accident petrecut în Argeș. „Pe DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, în afara localităţii Drăganu, judeţul Argeş, a avut loc o coliziune între două autoturisme şi un autotren, soldată cu două persoane decedate şi una rănită”, anunță sursa citată mai sus.

Nu sunt depuneri de zăpadă pe carosabil, însă acesta este umed. Taficul a fost oprit pe DN 7, iar circulația a fost deviată pe DN 73C Râmnicu Vâlcea, Curtea de Argeş, DN 7C Piteşti.

ADVERTISEMENT

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a transmis un comunicat prin care anunță că drumarii sunt la datorie în toată țara și a făcut un apel la șoferi pentru a conduce cu prudență în aceste condiții meteorologice.

ADVERTISEMENT
Tags: