Accidente în lanţ pe Autostrada Soarelui. Au fost implicate 12 maşini. Traficul, îngreunat

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
23/07/2016, 08:00
Accidente în lanţ pe Autostrada Soarelui. Au fost implicate 12 maşini. Traficul, îngreunat

Pe Autostrada Soarelui au avut loc, sâmbătă dimineaţă, patru accidente în care au fost implicate 12 maşini, fără a rezulta victime, traficul fiind îngreunat pe sensul de mers spre Constanţa.

a kilometrul 94 al Autostrăzii Soarelui, a avut loc, sâmbătă, o tamponare în care au fost implicate patru maşini, anunţă Infotrafic. De asemenea, la kilometrul 95 s-a produs o altă tamponare, cu trei autovehicule implicate. Şi la kilometrul 206 s-a petrecut o tamponare, între două autoturisme.

Pe segmentul ocolitor al municipiului Constanţa, la kilometrul 18+600 de metri a avut loc, de asemenea un accident în care au fost implicate trei autovehicule. Niciuna dintre tamponări nu s-a soldat cu victime.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 5-1! Hattrick realizat de Aguero

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×