News

Accidente teribile în Maramureș și Vrancea. Patru tineri cu vârste între 15 și 25 de ani au murit, alți doi sunt în stare critică

Au avut loc accidente teribile în Maramureș și Vrancea. Patru tineri cu vârste între 15 și 25 de ani au decedat, alți doi sunt în stare foarte gravă
06.08.2021 | 08:13
Accidente teribile in Maramures si Vrancea Patru tineri cu varste intre 15 si 25 de ani au murit alti doi sunt in stare critica
ADVERTISEMENT

Accidentele au avut loc în noaptea de joi spre vineri, în localitatea Borșa din județul Maramureș și pe centura Focşaniului. Ambele coliziuni au fost devastatoare.

În prima dintre ele și-a pierdut viața o fată de doar 15 ani, alți doi tineri sunt în stare gravă. Cel de al doilea accident a dus la moartea a trei persoane.

ADVERTISEMENT

Accidente teribile în Maramureș și Vrancea. Patru tineri cu vârste între 15 și 25 de ani au murit, alți doi sunt în stare critică

Accidentul din Maramureș a avut loc după ce fata de 15 ani care a murit ieșise la o plimbare cu iubitul ei, un tânăr de 20 de ani. Acesta a fost și cel care se face vinovat de producerea coliziunii. Mașina pe care o conducea, un BMW, a derapat din cauza vitezei, într-o depășire, și s-a răsucit pe carosabil.

Autovehiculul a fost lovit din plin de un alt BMW. Impactul a fost unul devastator, iar autoturismul a fost distrus în totalitate. Tinerii aflați în interiorul acestuia au fost striviți. Pompierii de la Descarcerare s-au străduit zeci de minute pentru a-i scoate pe aceștia dintre fiarele contorsionate.

ADVERTISEMENT

Din păcate, a fost prea târziu pentru tânăra de 15 ani. Fata nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Alte două persoane au fost găsite inconștiente, iar medicii de la SMURD și cei de la Serviciul de Ambulanţă din Judeţului Maramureş i-au resuscitat la fața locului.

Înainte de sosirea echipajelor de salvare, tinerilor le-a fost acordat primul ajutor de către martorii de la fața locului.

ADVERTISEMENT

Cele două persoane rănite au fost transportate la spital. Starea acestora este una critică. Oamenii legii au deschis o anchetă şi fac cercetări, pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Accident cumplit pe centura Focșaniului. Trei tineri au murit în urma impactului dintre un Audi și un TIR

O altă tragedie s-a produs noaptea trecută pe centura Focșaniului, în jurul orei 1:20. În accident au fost implicate două autoturisme. În una dintre ele, un Audi A6, se aflau trei tineri cu vârste cuprinse între 19 și 25 de ani. Toți trei au murit. Până la această oră nu se cunosc cauzele care au dus la producerea accidentului.

ADVERTISEMENT

„În cursul nopții, ora 01:20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au fost anunțați prin apel 112 despre faptul că pe Drumul Național 2 E85, pe centura municipiului Focșani, zona Supeco, a avut loc un accident rutier între un tir și un autoturism,” a transmis IPJ Vrancea.

„În zona producerii accidentului, traficul s-a desfășurat alternativ, fiind blocat pe sensul de mers Focșani- Buzău. În urma coliziunii, cele 3 persoane din autoturism au decedat. Conducătorul tirului nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului,” a adăugat.

„Acesta nu a necesitat îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul,” au mai explicat oamenii legii.

ADVERTISEMENT