News

Accidentul din Găești, soldat cu doi morți, surprins de camere de supraveghere. Ce a făcut șoferul cu puțin timp înainte de tragedie

09.07.2020 | 17:20
Accidentul din Gaesti soldat cu doi morti surprins de camere de supraveghere Ce a facut soferul cu putin timp inainte de tragedie
ADVERTISEMENT

Accidentul rutier extrem de grav din Găești, petrecut în noaptea de marți spre miercuri, a fost surprins de camere de supraveghere din zonă.

Doi bărbați au murit în urma impactului teribil produs în preajma unei benzinării. Din primele date, mașina în care se aflau victimele a ieşit de pe carosabil şi s-a lovit violent de un stâlp de electricitate.

ADVERTISEMENT

Vinovat de producerea tragediei ar fi un alt autoturism care a ieşit dintr-o benzinărie fără să se asigure. Totul apare pe o cameră video din zonă.

O cameră de supraveghere a surprins accidentul din Găești, soldat cu doi morți

O nouă tragedie rutieră a avut loc pe șoselele din România. Doi bărbați au murit și un copil în vârstă de 14 ani este în stare gravă la spital după ce mașina în care se aflau cei trei a ieșit de pe șosea și a intrat într-un stâlp de electricitate.

ADVERTISEMENT

Teribilul accident rutier s-a petrecut în noaptea de marți spre miercuri pe un drum din localitatea Găești, județul Dâmbovița. Din primele informații ale anchetei reiese faptul că accidentul a avut loc după ce șoferul mașinii în care se aflau cei trei persoane a încercat să evite un autoturism care i-a apărut în cale.

Din păcate pentru tânărul de 20 de ani, acesta a pierdut controlul volanului în acel moment și a izbit un stâlp aflat pe marginea drumului.

ADVERTISEMENT

Șoferul 20 de ani, alături de un bărbat de 43 de ani au rămași prinși între fiarele mașinii. Echipele medicale care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru șofer care a murit pe loc, în timp ce bărbatul de 43 de ani a fost resuscitat minute în șir.

Impactul tragic dintre autoturisme, surprins de camere

Coliziunea celor două autovehicule din Găeşti, de pe DN 61, în urma căruia au murit doi bărbaţi, iar un minor de 14 ani a fost grav rănit, a fost filmată de o cameră de supraveghere.

ADVERTISEMENT

După această tragedie, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere și vătămare din culpă. Totodată, reprezentanții poliției fac o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat în realitate.

ADVERTISEMENT