News

Accidentul grav din Lețcani, cu 13 victime, surprins de camere. Impact devastator între o camionetă şi un microbuz. Video

Accidentul rutier grav din Lețcani, de joi dimineața, soldat cu 13 victime, a fost surprins de camere. În imagini se vede impactul devastator dintre microbuz și camionetă.
04.08.2022 | 11:55
Accidentul grav din Letcani cu 13 victime surprins de camere Impact devastator intre o camioneta si un microbuz Video
Accidentul grav din Lețcani, soldat cu 13 victime, surprins de camere. Sursa foto: colaj Fanatik / capturi Facebook
ADVERTISEMENT

Autoritățile au fost din nou în alertă, joi dimineaţă. Un accident cu victime multiple s-a produs în localitatea Lețcani, județul Iași. O camionetă şi un microbuz s-au ciocnit violent.

Accidentul grav din Lețcani, soldat cu 13 victime, surprins de camere. Gest iresponsabil al șoferului microbuzului

Din fericire, nu au existat morți după acest eveniment rutier grav. Nu au fost nici victime încarcerate. În schimb, mai multe persoane au fost transportate la spital.

ADVERTISEMENT

După accident, coordonatorul SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a spus că din impact au rezultat 13 victime, dintre care patru au refuzat transportul la spital.

Personalul medical din județul Iași a explicat faptul că din totalul persoanelor rănite, 8 au avut nevoie de transport la unitățile medicale specifice.

ADVERTISEMENT

”Sunt patru pacienţi transportaţi la Spitalul Sf Spiridon, patru la Spitalul de Neurochirurgie şi unul de 16 ani la Spitalul de Pediatrie. Toţi sunt stabili”, a precizat Cimpoeşu, conform Agerpres.

Întregul moment al accidentului din comuna Lețcani a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Se observă cum șoferul microbuzului dă dovadă de un gest iresponsabil. El intră în sensul giratoriu cu o viteză uriașă, pe mijloc, fără să se asigure, și izbește în plin camioneta aflată în deplasare.

ADVERTISEMENT


Imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook a localității. În postare, autoritățile locale avertizează că localitatea este supravegheată non-stop și îndeamnă cetățenii să respecte regulile de circulație.

Internauții, revoltați de gestul șoferului de microbuz

Oamenii au comentat revoltați imaginile apărute în online, cu accidentul grav din Lețcani. Cum era de așteptat, bărbatul vinovat de accident a primit numeroase critici.

ADVERTISEMENT

Cum e posibil să intri cu asa viteză în sens giratoriu. Sunt pline șoselele de șoferi care au permis luat cu bani și nu știu regulile de circulație”, acuză un cetățean.

Un altul e și mai dur și cere pedepsirea cruntă a șoferului vinovat de accident: ”Criminal pe șosea, la pușcărie! Trebuie ca permisul său să-i fie suspendat pentru totdeauna”.

ADVERTISEMENT