News

Accidentul înfiorător din Ploieşti, transmis live pe Facebook. Maşina a fost lovită în plin de tren. Video

16.08.2020 | 10:07
Accidentul infiorator din Ploiesti transmis live pe Facebook Masina a fost lovita in plin de tren Video
Trenul a spulberat mașina unui cunoscut lăutar din Ploiești
ADVERTISEMENT

Un bărbat a murit într-un accident înfiorător de tren în Ploiești, în zona Obor, după ce autoturismul a fost lovit din plin de locomotivă.

Bărbatul, care era lăutar, făcea un LIVE pe Facebook în timp ce fumează și ascultă manele, însă mașina era condusă de o femeie care nu a acordat prioritate trenului.

ADVERTISEMENT

Tânărul era simplu pasager în mașina condusă de femeie, însă nici aceasta nu a observat la timp că vine trenul, iar acum se află în stare foarte gravă la spital.

Accidentul din Ploieşti, live pe Facebook

Accidentul s-a produs sâmbătă seara, 15 august, pe strada Gârlei din Ploiești, în zona Obor. Potrivit Observatorulph.ro, cele două persoane aflate în autoturism au fost încarcerate, femeia fiind transportată în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

ADVERTISEMENT

Conform cercetărilor, femeia aflată la volan nu a văzut că vine trenul, deși pe imagini se observă cum aceasta s-a oprit și s-a asigurat înainte de a trece calea ferată.

„O conducătoare auto, în vârstă de 24 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe strada Trandafirilor, sensul către strada Răului, ajunsă la trecerea la nivel de cale ferată, posibil pe fondul nerespectării regulilor la trecerea la nivel cu calea ferată, a fost surprinsă și accidentată de un tren privat care se deplasa pe ruta Măneciu-Ploiești Sud.

ADVERTISEMENT

În urma evenimentului rutier, conducătoarea auto a fost rănită grav și a necesitat transportul la spital. Din nefericire, un bărbat în vârstă de 29 de ani, cea de-a doua victimă (pasagerul din dreapta față), a fost declarat decedat”, au transmis reprezentanții IJP Prahova.

Victima decedată ar fi un cunoscut manelist din zonă, un lăutrat supranumit Tavy Puștiu. Bărbatul era însoțit de, se pare, soția sa, care nu a acordat prioritate trenului.

ADVERTISEMENT
Mașina a fost făcută praf de impact
Mașina a fost făcută praf de impact

Tavy a văzut că vine trenul, însă a fost prea târziu. Impactul a fost extrem de puternic, mașina a fost făcută praf. Tavy este extrem de cunoscut în zona Ploiești, unde face parte dintr-o formație chemată la diverse evenimente în oraș sau în zonă.

Martorii la tragicul eveniment au sunat la 112, însă pompierii și medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat, decedat în urma impactului extrem de puternic cu trenul. De altfel, în imagini se poate vedea cum mașina a fost distrusă.

Medicii fac acum eforturi să-i salveze viața femeii care a condus mașina, soția lăutarului Tavy, însă starea ei este extrem de gravă și specialiștii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

ADVERTISEMENT