Sport

Aceasta e lista definitivă trimisă la UEFA! Care sunt noutățile lotului cu care FCSB joacă play-off-ul de Conference League cu Viking

FCSB atacă grupele unei competiții europene, acolo unde n-a mai ajuns din sezonul 2017-2018. Roș-albaștrii sunt calificați în play-off-ul Conference League, unde vor juca cu Viking, locul 3 din Norvegia. 
16.08.2022 | 14:45
Aceasta e lista definitiva trimisa la UEFA Care sunt noutatile lotului cu care FCSB joaca playofful de Conference League cu Viking
Lotul trimis de FCSB la UEFA pentru dubla cu Viking din play-off-ul Conference League. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a trimis la UEFA lista de jucători cu care va aborda dubla cu Viking din play-off-ul Conference League. Manșa tur e programată joi, 18 august, de la ora 21:30, pe Național Arena. FANATIK a anunțat în exclusivitate adevăratul motiv pentru care forul european a decis să închidă la acest joc ambele peluze ale stadionului.

Lista de jucători trimisă la UEFA cu care FCSB abordează dubla contra lui Viking. Care sunt noutățile

FCSB a trecut pe listă nu mai puțin de 29 de fotbaliști, inclusiv ultimele achiziții, care nu au fost eligibile pentru partidele anterioare cu Dunajska Streda: Radu Boboc, Eduard Radaslavescu, Marco Dulca și Vadim Rață.

ADVERTISEMENT

Au fost trecuți însă și doi jucători care nu vor putea fi folosiți de Nicolae Dică. Este vorba despre Adrian Șut, accidentat în partida retur cu slovacii, și Mihai Lixandru, care tocmai a fost împrumutat la CS Mioveni. Lista a fost însă trimisă înainte ca transferul mijlocașului la echipa lui Pelici să fie perfectat.

De pe listă lipsesc Iulian Cristea, Ovidiu Popescu, Ionuț Panțîru și Andrei Dumiter. Nu este însă nicio surpriză având în vedere că toți au suferit accidentări grave și vor lipsi o perioadă îndelungată de pe gazon.

ADVERTISEMENT

Lotul lui FCSB pentru dubla cu Viking

  • Portari: Ștefan Târnovanu, Andrei Vlad, Răzvan Ducan
  • Fundași: Valentin Crețu, Joyskim Dawa, Denis Haruț, Joonas Tamm, Florin Achim, Radu Boboc, Alexandru Pantea, Rachid Bouhenna, Risto Radunovic, Sorin Șerban
  • Mijlocași: Adrian Șut, Octavian Popescu, Mihai Tănasă, Mihai Lixandru, Malcom Edjouma, Marco Dulca, Vadim Rață, Răzvan Oaidă, Darius Olaru, Alexandru Musi, Eduard Radaslavescu, Andrei Cordea
  • Atacanți: Bogdan Rusu, Florinel Coman, David Miculescu, Ianis Stoica

Pe lista trimisă de FCSB la UEFA pentru dubla cu Viking se regăsesc nu mai puțin de șapte fotbaliști crescuți în Academia roș-albaștrilor. Este vorba despre Ducan, Pantea, Tavi Popescu, Musi, Lixandru, Mihai Tănasă și Ianis Stoica.

ADVERTISEMENT

Confruntările cu norvegienii îi dau emoții lui Nicolae Dică. De-a lungul carierei, antrenorul vicecampioanei României a ratat o sumedenie de calificări împotriva adversarilor din nordul Europei.

Pe cine vrea să mai aducă Gigi Becali la FCSB

FCSB aspiră la calificarea în grupele UEFA Europa Conference League, iar dacă se va întâmpla acest lucru, Gigi Becali este decis să mai aducă o serie de jucători. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Pavol Safranko și Marius Ștefănescu sunt principalele ținte ale finanțatorului.

ADVERTISEMENT

Ștefănescu nu poate juca acum pentru noi, în play-off, pentru că a mai jucat în cupele europene pentru Sepsi. Dacă vom intra în grupe, voi mai aduce doi-trei jucători”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro, înainte de FCSB – Viking.

În cazul în care FCSB se va califica în faza grupelor, Marius Ștefănescu va deveni eligibil pentru Conference League. În play-off nu ar fi putut fi folosit, deoarece a evoluat pentru Sepsi în preliminariile Conference League. Covăsenenii au fost eliminați în turul 3, de suedezii de la Djurgardens.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,78 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Viking. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT