Acelaşi arbitru la FCSB-Craiova. A fost la centru şi la celelalte două meciuri

Eduard Popa   
in Stiri sportive
04/04/2018, 08:12
Acelaşi arbitru la FCSB-Craiova. A fost la centru şi la celelalte două meciuri

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Comisia Centrală de Arbitraj a decis ca la centru să îl trimită pe Istvan Kovacs, susţine gsp.ro. Arbitrul originar din Carei a fluierat şi precedentele două întâlniri din acest sezon dintre cele două echipe, 1-1 în etapa a treia, la Bucureşti (goluri Băluţă şi Gnohere) şi 5-2 pentru Steaua în deplasare la Turnu Severin, în etapa a 16-a, goluri Gnohere, Teixeira, Florin Tănase, Florinel Coman, respectiv Renato Kelic, plus câte un autogol semnat de Kelic şi Larie. 

Pe lângă cele două întâlniri cu Craiova, steliştii au mai fost arbitraţi de Kovacs în alte două rânduri: un 1-0 cu Dinamo, în etapa a 12-a şi 2-1 cu Viitorul, în primul meci din play-off. De partea cealaltă, Craiova l-a mai avut la mijloc pe Kovacs în victoriile cu FC Botoşani (1-0), ACS Poli (2-0) şi CFR Cluj (2-1). 

Istvan Kovacs, arbitru cu noroc pentru FCSB şi CS U Craiova

De altfel, tendinţele din acest sezon se confirmă şi în ceea ce priveşte prestaţiile all-time ale celor două echipe când îl au pe Istvan Kovacs la mijloc. FCSB are 11 victorii, 3 remize şi 6 înfrângeri cu Kovacs arbitru, în timp ce CS U Craiova are 9 victorii, 2 remize şi 5 înfrângeri. 

Duelul dintre FCSB şi CS U Craiova, care contează pentru etapa a patra din play-off-ul Ligii 1, se va juca luni, 9 aprilie, de la ora 20:45, pe Naţional Arena din capitală. 

Închide ×