Fotbal intern

Acesta e motivul pentru care Gigi Becali vrea să își distrugă rivala! “E foarte apăsat de scenografia cu ‘Doar Dinamo Bucureşti’”

10.01.2019 | 12:22
FCSB - Manchester City a fost meciul la care a apărut scenografia Doar Dinamo București

S-a aflat și motivul pentru care Gigi Becali vrea să își distrugă marea rivală din Ștefan cel Mare! Bogdan Bălănescu, secretarul general al câinilor spune că latifundiarul din Pipera nu se va opri aici cu ofertele în cazul lui Dan Nistor. Oficialul dinamovist l-a ironizat pe patronul roș albaștrilor și i-a readus aminte acestuia de rușinea trăită în tribunele de pe Național Arena

“Din nou i-a făcut ofertă? Să ne arate şi nouă oferta către club că aşa toată lumea vorbeşte, nu v-aţi obişnuit cu dânsul. Domnul Gigi Becali este foarte apăsat de această scenografie cu ‘Doar Dinamo Bucureşti’ şi a zis că din cauza acestei scenografii a zis că vrea să o distrugă pe Dinamo…Şi pe Zlatinski l-a transferat doar ca să nu îl ia Dinamo. Lui Zlatinski i-am dat un telefon să vină la noi, Gigi Becali a aflat, l-a transferat şi acum nu ştie cum să scape de el, a declarat Bogdan Bălănescu pentru  Pro Sport LIVE.

Acesta e motivul pentru care Gigi Becali vrea să își distrugă rivala! Coregrafie doar dinamo bucurești
Câinii spun că Gigi Becali face oferte jucătorilor doar pentru ca aceștia să nu ajungă la Dinamo

Acesta e motivul pentru care Gigi Becali vrea să își distrugă rivala!

Gigi Becali a declarat că a făcut o nouă ofertă către gruparea din Ştefan cel Mare pentru doi jucători ai câinilor. 200 de mii de euro vrea să plătească patronul FCSB-ului pentru Dan Nistor și Sergiu Hanca. Căpitanul dinamoviștilor nici măcar nu a vrut să audă despre mutare.

Are dreptate, este barometrul echipei fiind căpitan şi trebuie să credem în ce zice Dan Nistor. Am spus şi la penultima ofertă că Dan Nistor nu pleacă. S-au vehiculat sume, un milion de euro, vorbeau cu toţii, Gigi Becali, Arăseală…Când un club profesionist îşi doreşte un jucător transmite o ofertă scrisă, în primul rând cluburile trebuie să se pună de acord, dar în România nu mai există respect între cluburi. Vedeţi ce se întâmplă şi cu Gaz Metan, referitor la jucătorii doriţi de FCSB”, a mai spus Bogdan Bălănescu.
* 11 este locul pe care îl ocupă Dinamo în clasamentul Ligii 1 Betano