Fotbal intern

Fanatik a anticipat corect primul „11” cu care FCSB II va încerca să învingă CSA Steaua în Ghencea. Update Exclusiv

13.03.2021 | 14:12
Fanatik a anticipat corect primul 11 cu care FCSB II va incerca sa invinga CSA Steaua in Ghencea Update Exclusiv
ADVERTISEMENT

CSA Steaua – FCSB II, chiar dacă este o întâlnire din liga a treia, este meciul weekend-ului în fotbalul românesc. Întâlnirea dintre cele două formații roș-albastre pe terenul 5 din Ghencea aduce la echipa secundă a lui Gigi Becali mulți dintre jucătorii care au evoluat și în prima ligă.

Fanatik a anticipat corect primul „11” cu care FCSB II va încerca să învingă CSA Steaua în Ghencea

UPDATE 13 MARTIE, ora 13:55 / FANATIK a anticipat corect încă de acum două zile primul „11” cu care FCSB II va încerca să învingă CSA Steaua în Ghencea. Astfel, antrenorul Bogdan Vintilă îi va trimite în teren din primul minut pe Târnovanu – Pantea, Nedelcu, Soiledis, Șerban – Simion, Șut, Oaidă – Niță, Oct. Popescu, Buziuc.

ADVERTISEMENT

ȘTIRE INIȚIALĂ 11 MARTIE, ora 19:36

FANATIK a aflat cum va arăta primul 11 al lui Bogdan Vintilă, cel care conduce din vara trecută echipa secundă a celor de la FCSB. Exceptându-l pe portarul Târnovanu, care nu a debutat încă la FCSB, toți ceilalți jucători au jucat pentru FCSB în meciuri oficiale. Deci Gigi Becali chiar și-a propus, măcar la nivel de intenție, să oprească CSA în tentativa de promovare în liga secundă.

Bogdan Vintilă a pregătit pentru CSA Steaua – FCSB II un prim 11 cu jucători care au jucat deja în prima ligă pentru roș-albaștri!

CSA Steaua – FCSB II se va disputa sâmbătă, 13 martie, de la ora 15:00, pe terenul 5 al complexului din Ghencea. Este derby-ul echipelor roș-albastre, în prima etapă a returului din seria a 4-a a ligii a treia. Este un derby plin de orgolii, cu echipa gazdă aflată pe prima poziție a clasamentului, două puncte mai mult decât FCSB II.

ADVERTISEMENT

Așa cum a promis, Gigi Becali a trimis la FCSB II mulți dintre jucătorii de la prima echipă, astfel că antrenorul Bogdan Vintilă va avea la dispoziție un prim 11 format din jucători cu care a colaborat și la Liga 1.

„Cum să promoveze CSA? Meciul se joacă acolo unde e sudoarea mea, unde e munca mea. Ei au luat-o, au furat sudoarea mea. Tribunele sunt făcute de mine, gazonul, încălzirea, nocturna, parcările sunt făcute de mine. De ce să câștige CSA? Trebuie să câștige? Am zis să jucăm cu copiii ca să le dăm o șansă. Am zis ‘Hai să jucăm cu copiii ca să promoveze Talpan!’” – Gigi Becali, patron FCSB

FANATIK a aflat ce titulari pregătesc cei de la FCSB II pentru deplasarea din Ghencea. Poarta îi va reveni lui Ștefan Târnovanu, cel transferat de la Iași, singurul titular care nu are încă vreun minut oficial pentru prima echipă. În rest, ceilalți 10 au jucat în Liga 1 în tricoul FCSB.

ADVERTISEMENT

Mijlocul de trei al celor de la FCSB II a jucat în aceeași formulă în unele meciuri și pentru FCSB: Simion – Șut – Oaidă!

Cei patru fundași aleși pentru acest meci sunt Pantea în dreapta, Sorin Șerban în stânga, urmând ca stoperii să fie Dragoș Nedelcu și Aristidis Soiledis. Nedelcu va fi la prima apariție oficială după reaccidentarea de acum câteva săptămâni.

„Trebuie stopată această gaură neagră! Nu-mi convine să plătesc salariul lui Nsiah, de 28.000 de lei pe lună! OK, CSA o are pe Ana Maria Brânză, CSM pe Cristina Neagu, joacă în Campions League. Trebuie să plătesc pentru un sportiv olimpic, de acord, dar nu pentru un fotbalist de 38 de ani, cu burtă, care e în Divizia C! Nu mi se pare normal! Pentru că dacă un camion rămâne fără frâne și mor oameni din cauza asta, statul nu mai are bani” – Mihai Stoica, manager FCSB

Vintilă va juca 4-3-3, la fel ca prima echipă. Mijlocul de trei este alcătuit din Simion, Șut și Oaidă, care au mai jucat în această formulă și la FCSB. Și atacul arată ofertant pentru o echipă de liga a treia.

ADVERTISEMENT

Atacant central va fi Alexandru Buziuc, căzut definitiv în dizgrația lui Gigi Becali, în partea dreaptă intră Adrian Niță, iar banda stângă îi aparține noii vedete în devenire Octavian Popescu. Becali declară că a decis ca Popescu să nu joace la Arad în UTA – FCSB ca să nu riște al patrulea galben, adică suspendarea pentru derby-ul din 19 martie, FCSB – CFR Cluj.

Cum arată primul 11 al FCSB II în meciul de sâmbătă cu CSA Steaua:

Târnovanu – Pantea, Nedelcu, Soiledis, Șerban – Simion, Șut, Oaidă – Niță, Buziuc, Oct. Popescu

Daniel Oprița nu are informații complete despre FSCB: antrenorul CSA știe că titular va fi și Robert Ion, accidentat, dar și izolat acasă pentru că are Covid!

Daniel Oprița a ieșit cu câteva declarații în săptămâna premergătoare întâlnirii de pe terenul 5 din Ghencea. A dezvăluit că are informații de la FCSB și știe cum va arăta adversarul său din week-end.

Cred că 90 la sută știu cum vor juca. Niga în poartă, apoi Pantea, Filip, Soiledis. Acolo cineva lângă Filip în centrul defensivei. Şut, Perianu, Oaidă la mijloc și Buziuc, Robert Ion și Ardeleanu în atac

Nu mă sperie, dar e o echipă bună. Orice se poate întâmpla. Nu ne aşteptăm la un meci uşor. Băieţii au încredere şi îmi dau şi mie încredere. Jucătorii noştri au promovări, dar la echipe la care nu exista presiune. Aici e Steaua, e cu totul altceva”, a declarat Oprița pentru Națiunea Stelistă.

Într-adevăr, Oprița are destule informații de la echipa lui Gigi Becali, dar sunt câteva esențiale care-i lipsesc. Sau a fost păcălit de „informatori”, sau a vrut să se dea prea informat. Cea mai mare gafă este trecerea în rândul titularilor a lui Robert Ion, un jucător accidentat de câteva luni, dar, mai mult, izolat acasă pentru că este infectat cu Covid!

Nici numirea lui Lucian Filip în această echipă a FCSB II nu se justifică. Din informațiile FANATIK, cel mai vechi jucător de la FCSB este accidentat și nu are nicio șansă să intre pe teren. Poate doar să-i încurajeze pe elevii lui Bogdan Vintilă de la marginea terenului.

  • 2-1 pentru CSA Steaua a fost rezultatul meciului din toamnă, disputat pe 19 septembrie 2020, cu golul victoriei marcat la ultima fază
  • 2 puncte este diferența din clasament (26 la 24) în favoarea celor de la CSA Steaua după turul de campionat în seria a 4-a a ligii a treia

  • (P) Cota BETANO pentru CSA Steaua – FCSB II: 1,44 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT