Life

Acesta este satul răsturnat din România! Locul unic și inedit care îi fascinează pe toți cei care vin aici: “Fiecare casă are o poveste”

Acest sat răsturnat din România este cu totul deosebit! Fiecare casă de aici nu este doar o simplă construcție, ci o poveste vie și captivantă.
21.06.2024 | 17:53
Acesta este satul rasturnat din Romania Locul unic si inedit care ii fascineaza pe toti cei care vin aici Fiecare casa are o poveste
Acesta este satul răsturnat din România! Foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Satul răsturnat din România este o destinație de neuitat pentru vizitatori, oferind o experiență inedită și fascinantă. Este un loc unic în România, unde poți experimenta ceva cu totul aparte.

Acesta este satul răsturnat din România! Locul unic și inedit care îi fascinează pe toți cei care vin aici

Este vorba despre satul răsturnat din localitatea Bumbești-Pițic, judeţul Gorj, unde casele par a fi căzute din cer. Cele zece căsuțe sunt amplasate cu susul în jos sau răsturnate într-o parte. Locul fascinant a fost construit de un tânăr antreprenor care s-a întors în țară cu dorința de a realiza ceva unic pentru români.

ADVERTISEMENT

Alex Ducu a pus bazele acestui proiect în 2021, cu o singură căsuță răsturnată. Casa din Gorj a devenit rapid virală pe internet, atrăgând turiști din toate colțurile țării.

În consecință, proprietarul casei a luat decizia de a extinde conceptul și a construit un întreg sat pentru a oferi vizitatorilor o experiență inedită.

ADVERTISEMENT

În satul răsturnat, vizitatorii sunt întâmpinați de o experiență cu totul aparte și distractivă. Aici pot explora o sală de fitness, căsuța Strumfilor, o bancă și o casă tradițională, toate cu un decor inversat.

Căsuța tradițională este preferata turiștilor. Are totul pus la punct până la cel mai mic detaliu și îți dă impresia că te-ai întors în timp.

ADVERTISEMENT

Mobilierul suspendat de tavan oferă un cadru unic în fiecare încăpere, ideal pentru câteva selfie-uri de neuitat. Fiecare casă din acest loc are o poveste aparte și continuă să surprindă și să inspire vizitatorii săi.

Masa şi patul au fost cele mai grele obiecte de atârnat. La pat, chiar ne-am chinuit enorm”, a povestit Alex Ducu, potrivit observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care doresc să viziteze satul răsturnat, prețul unui bilet este 20 de lei pentru adulți și 15 lei pentru copii. Locul este deschis de luni până vineri, între orele 9:00 și 18:30, iar în weekend programul este 9:00-19:00.

ADVERTISEMENT