Acestea sînt ultimele imagini cu David Bowie! Au fost făcute cu două zile înainte de tragedie

Legendarul muzician David Bowie a încetat din viaţă, duminică (10 ianuarie), după 18 luni de luptă crâncenă cu cancerul. Milioane de oameni, care fac parte din mai multe generaţii, sunt profund îndureraţi de pierderea unuia dintre cele mai mari nume din industria muzicală. În mod paradoxal, ultima imagine cu David Bowie în viaţă îl surprinde pe artist zâmbind, cu doar două zile înainte să moară.

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO

Fotografia a fost realizată de vechiul lui prieten Jimmy King, chiar de ziua muzicianului. Legendarul artist David Bowie a încetat din viaţă, duminică (10 ianuarie), în prezenţa familiei sale. De ziua lui, joi (8 ianuarie), cântăreţul le-a dăruit fanilor lui un nou album, „Blackstar”, dar şi ultimul din cariera sa muzicală, care se întinde pe o perioadă de 50 de ani. Ultima imagine cu David Bowie a fost publicată pe contul oficial de Instagram al artistului, chiar de ziua acestuia. Fotografia îl surprinde zâmbind, aşa cum vor toţi fanii să îşi mintească de el, scrie cotidianul britanic Mirror.

David Bowie a lăsat în urma lui o soţie, modelul Iman, pe fiica lor, Alexandria Zahra Jones, şi pe fiul său din prima căsătorie cu Mary Angela Bowie, regizorul Duncan Jones. Muzicianul va rămâne în istorie ca o adevărată emblemă a muzicii, care a încălcat toate normele existente, reinventându-se constant.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933