Sport

De ce şi-a amânat Achim debutul la FCSB! Trebuia să intre titular în confruntarea cu Mioveni. Exclusiv

Florin Achim a fost transferat în iarnă de FCSB de la Academica. Fundaşul dreapta trebuia să joace în meciul cu CS Mioveni, însă o accidentare la antrenamente i-a amânat debutul la roş-albaştrii.
25.02.2022 | 17:44
De ce sia amanat Achim debutul la FCSB Trebuia sa intre titular in confruntarea cu Mioveni Exclusiv
ADVERTISEMENT

Florin Achim a fost adus la FCSB în această iarnă de la Academica Clinceni, mutare anunţată în exclusivitate de FANATIK. Fundaşul a semnat un contract valabil până în vară, care va fi prelungit în cazul în care fotbalistul confirmă.

De ce şi-a amânat Achim debutul la FCSB! Accidentat de un coleg la antrenament

Din informaţiile FANATIK, fundaşul dreapta ar fi trebuit să debuteze la FCSB în confruntarea din etapa trecută cu CS Mioveni. Acest lucru nu a fost posibil din cauza unei accidentări suferite de Achim la antrenament.

ADVERTISEMENT

Atacantul Andrei Burlacu a avut o intrare mai energică la o şedinţă de pregătire şi l-a accidentat din greşeală pe coechipierul său. Achim a ieşit din antrenament şi a fost nevoit să urmeze un program de recuperare.

Fundaşul intră de luni în programul echipei!

Astfel, în meciul cu CS Mioveni a fost titularizat Valentin Creţu, titularul postului. Însă, fotbalistul este sub presiune, Gigi Becali spunând că Florin Achim a fost adus pentru a crea concurenţă în lupta pentru titularizare.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile noastre, Florin Achim va reveni în programul normal al echipei începând de luni şi ar putea debuta în meciul din etapa viitoare cu FC Argeş, programat pe data de 3 martie.

Achim a jucat în ultimii patru ani la Academica Clinceni

Florin Achim a evoluat în ultimii patru ani la Academica Clinceni. Fundaşul în vârstă de 30 de ani s-a despărţit de ilfoveni în iarnă. S-a antrenat timp de o săptămână cu Gaz Metan, însă nu a putut semna cu medieşenii din cauza problemelor financiare ale echipei.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, FCSB l-a înregimentat pe Florin Achim, adus pentru a crea concurenţă pe postul de fundaş dreapta după ce evoluţiile lui Valentin Creţu din ultima vreme l-au nemulţumit pe patron:

Gigi Becali: „L-am luat pe Achim! Păi ce să fac? Să stau să mai dea Crețu un autogol?”

„L-am luat pe Achim! Păi ce să fac? Să stau să mai dea Crețu un autogol? Stai să vedem acum cum e cu presiunea. Păi dacă nu avem un înlocuitor pe bancă ne dăm autogol.

ADVERTISEMENT

Îl aveam pe Haruț, dar pe Haruț l-am dat la Botoșani că trebuia să le fac un avantaj ca să îl iau pe Edjouma”, a declarat Gigi Becali după ce a reuşit transferul lui Achim.

Achim a jucat şi în străinătate!

Florin Achim s-a născut la Baia Mare şi a fost transferat de Academica Clinceni la începutul anului 2018 de la Olimpia Satu Mare. În actuala stagiune a bifat 16 meciuri şi a oferit o pasă de gol.

Noul fundaş dreapta al celor de la FCSB a jucat şi în străinătate. Între 2015 şi 2017, el a jucat la Hapoel Petah Tikva (Israel), FK Bregalnica Stip (Macedonia) și Hapoel Nir Ramat HaSharon (Israel).

  • 30 de ani are Florin Achim
  • 200.000 de euro este cota de piaţă a fundaşului dreapta

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Farul: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT