Sport

EXCLUSIV. Dat afară de Gigi, Achim şi-a găsit echipă! Dorit de o rivală

Gigi Becali a făcut prăpăd după remiza cu Viktoria Plzen, scor 2-2, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Deranjat de greşelile din defensivă, precum şi de ultima schimbare făcută...
27.07.2017 | 11:40
EXCLUSIV Dat afara de Gigi Achim sia gasit echipa Dorit de o rivala

Gigi Becali a făcut prăpăd după remiza cu Viktoria Plzen, scor 2-2, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Deranjat de greşelile din defensivă, precum şi de ultima schimbare făcută de Dică, patronul este decis să se implice din nou la echipă.

Constantin Budecsu s-a accidentat în partea a doua a meciului de pe Arena Naţională şi a fost înlocuit de către Nicolae Dică în minutul 61. Vlad Achim a fost jucătorul introdus în teren de antrenorul FCSB, iar Becali nu a văzut cu ochi buni mutarea. Patronul spera ca Teixeira să fie coborât la închidere, iar în locul său în aripa dreaptă să intre Dennis Man.

„Vrei să dai gol îl bagi pe Man, nu pe Achim! Ce experienţă are.. vai vai, e aeriat, îi e frică, nu ştie pe ce lume trăieşte, se plimbă, stă pe-acolo, nici nu ştie ce face. Cum să ataci cu Achim? De-acum înainte nu o să-l mai bage pe Achim, vă garantez eu! N-o să mai fie în lot, ca să nu mai aibă cum să-l bage! O să vedeţi, o să-i plătesc salariul, dar n-o să mai intre pe teren. Chiar stăteam şi mă întrebam de ce nu l-am vândut în vară. Pe urmă mi-am dat seama de ce: că am uitat de el! Nici nu mai ştiam că e la echipă. Dar o să remedeim chestia asta”, spunea Becali, revoltat, după meci.

Achim Steaua. Pleacă la rivală?

FANATIK.RO  a aflat că mijlocaşul este dorit de o rivală din campionat, tocmai echipa pe care a dezintegrat-o în această vară. Astra Giurgiu este interesată de serviciile lui Vlad Achim,. iar Eduard Iordănescu, noul antrenor al “astralilor” are nevoie de jucători după exodul din această vară. Un alt jucător a plecat de la Steaua la Astra este mijlocaşul Robert Vîlceanu, care a fost trimis la Giurgiu de Becali pentru ca oficialii fostei campioane să-i dea drumul lui Junior Morais. Rămâne de văzut dacă se vor înţelege cele două părţi, însă cert este că Gigi Becali vrea să scape de Achim.

500.000 de euro este cota de piaţă a lui Achim