Fanatik Show

VIDEO FANATIK SHOW / Prunea, DEZVĂLUIRI despre Gică Popescu: “Iar incepi cu d-astea? Acum 4 ani erai cu…”

UPDATE / În direct la FANATIK SHOW, pe ETNO TV, Florin Prunea a dezvăluit că familia lui a avut nevoie de consiliere psihologică din cauza traumelor căpătate în urma achetării sale. "Mă...
24.10.2013 | 20:01
VIDEO FANATIK SHOW  Prunea DEZVALUIRI despre Gica Popescu Iar incepi cu dastea Acum 4 ani erai cu

UPDATE / În direct la FANATIK SHOW, pe ETNO TV, Florin Prunea a dezvăluit că familia lui a avut nevoie de consiliere psihologică din cauza traumelor căpătate în urma achetării sale. “Mă aşteptam să fiu achitat, dar încă sînt bulversat. Au fost momente grele, am fost nevoit şi să plec din ţară. Soţia mea a avut nevoie, la un moment, de consiliere psihologică. Şi soţia, şi fata mea au fost marcate psihic! Le-am spus celor de la FRF că mă suspendă degeaba! Cînd Florin Prunea va fi găsit nevinovat, va fi repus în funcţie şi i se vor plăti salariile aferente perioade în care a lipsit, dar nu ştiu ce voi face. I se striga fetiţei mele că tatăl ei e infractor, inculpat!”, a spus Florin Prunea. Oficialul lui Iaşi a făcut dezvăluiri uluitoare despre întîlnirea cu Gică Popescu, care ar fi apelat la oameni cu funcţii politice să cîştige şefia FRF.  “L-am văzut pe Gică Popescu la Iaşi şi l-am întrebat: <Ce faci, iar începi cu astea? Acum patru ani cu Băsescu, acum cu ăştia? De ce nu vorbeşti cu oamenii faţă-n faţă, de ce nu vii, mă suni şi-mi araţi şi mie proiectul tău?>”, a dezvăluit Prunea, care însă a evitat să facă mai multe dezvăluiri. Vezi mai jos dezvăluirea incendiară a lui Florin Prunea!

VEZI VIDEO:

 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Florin Prunea a fost achitat astăzi în dosarul Mită pentru arbitri. În 2009, acesta ocupa poziţia de director pentru Relatii Internationale al FRF, iar Mircea Sandu a decis să-i suspende poziţia deţinută pînă la soluţionarea dosarului.

Cum instanţa a decis astăzi achitarea în cazul lui Prunea, acesta intenţionează să revină la FRF.

Legal trebuie să fiu repus în drepturi la FRF, pentru că atunci eu am fost suspendat pînă la soluţionarea dosarului. Important pentru mine acum este că s-a făcut dreptate, mi-a fost redată demnitatea. Legea spune că trebuie să mi se respecte contractul avut cu FRF, trebuie să mi se plătească restanţe salariale şi trebuie să-mi reiau activitatea“, a declarat Prunea pentru FANATIK.