Achiziţie de 5 stele pentru Becali! Sumă uriaşă oferită de Gigi

Ionuţ Cataramă   
in Stiri sportive
13/03/2018, 15:35
Achiziţie de 5 stele pentru Becali! Sumă uriaşă oferită de Gigi GALERIE FOTO

UPDATE 15:30 Patronul FCSB, Gigi Becali, ar fi oferit 10 milioane de euro pentru hotelul de lux Rex din Mamaia. Cu toate acestea, potrivit Libertatea.ro care citează surse din domeniul imobiliar, soţia lui Dan Adamescu a trimis o prezentare-ofertă mai multor oameni de afaceri prin care cere pentru Hotel Rex 14 milioane de euro.


Gigi Becali este genul de afacerist care caută întotdeauna noi ţinte pentru a-şi dezvolta portofoliul şi, mai ales, averea. Ultima ţintă a patronului de la FCSB este hotelul Rex din Mamaia. 

Conform celor de la profit.ro, Becali se află în faza negocierilor finale pentru a achiziţiona stabilimentul care în perioada sa de glorie era cotat la 5 stele şi reprezenta una dintre emblemele turistice de pe litoral. Tratativele sunt purtate de Becali cu Carmen Palade, fosta soţie a omului de afaceri Dan Adamescu, şi ar putea fi finalizate cu un preţ de câteva milioane de euro.

Contactat telefonic, Gigi Becali a recunoscut că îşi doreşte hotelul care a fost închis în 2011: “Negociez, dar dacă negociezi nu înseamnă că ai cumpărat.  Nu l-am cumpărat şi nu vreau să vorbesc. Până nu fac o afacere, nu vorbesc înainte”, a spus patronul FCSB.

Ştirea MOMENTULUI

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi. “Echipă agresivă!” Ce zice de Mihai Roman şi Alexandru Stan

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×