A SĂRIT de la BALCON ca să scape de GORILA lui Mititelu!

Fotbalistul ivorian Stefan Acka, încă legitimat la dispăruta FC Universitatea Craiova, a  declarat pentru FANATIK.RO că nu înţelege din ce motiv Comisiile nu îl declară o dată pentru...
20.05.2014 | 00:13
A SARIT de la BALCON ca sa scape de GORILA lui Mititelu

Fotbalistul ivorian Stefan Acka, încă legitimat la dispăruta FC Universitatea Craiova, a  declarat pentru FANATIK.RO că nu înţelege din ce motiv Comisiile nu îl declară o dată pentru totdeauna jucător liber de contract după ce clubul lui Adrian Mititelu a intrat în faliment. Totodată, fundaşul ivorian ne-a dezvăluit că a trăit în Bănie aproximativ 0pt luni de groază, de unde a scăpat de “sechestrare” în ultimul moment, sărind de pe balcon de la etajul 1!

stephane-acka-si-a-dat-acordul-pentru-cs-u

 

P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!

“Nu se poate aşa ceva! Nu înţeleg de ce membrii Comisiilor de la FRF nu au curajul să ne declare liberi de contract. Chiar dacă din România mi se transmite că am cîştigat şi contra apelului depus de Mititelu, totuşi mie nu mi-a fost transmisă în scris decizia. Dacă am cîştigat şi la apel, aşa cum am auzit, atunci să mi se dea cît mai repede dreptul la muncă. Mi-am găsit o altă echipă unde să joc şi nu mă pot transfera oficial, deoarece încă nu am la mînă hîrtia în care să dovedesc că sînt liber de contract. Oricum, ce am păţit la Craiova nu am păţit în viaţa mea. După faptul că nu am fost plătit de Mititelu nici nu mai ştiu cîte luni, am fost şi hăituit de unul dintre bodyguarzii săi. Vreau să ştiţi că, în momentul în care mă pregăteam să plec de la Craiova, am fost avertizat de nişte prieteni că vine garda de corp a lui Mititelu, cel căruia i se spune Calu, să îmi ia hainele să nu pot pleca de la echipă. Iniţial eu nu am crezut această informaţie, dar ulterior am împietrit cînd m-am trezit cu acest om la uşa camerei unde locuiam. M-am ascuns de el pe balcon, iar apoi am sărit ca să scap şi dus am fost. Nu îmi vine să cred că mi s-a întîmplat aşa ceva în România”a declarat Acka pentru FANATIK.RO.