Mititelu poate pierde GRATIS unul dintre cei mai BUNI jucători! A fost OCHIT de un club de cupă europeană!

Daniel Vlad   
în Ligi Inferioare
24/11/2013, 16:20
Mititelu poate pierde GRATIS unul dintre cei mai BUNI jucători! A fost OCHIT de un club de cupă europeană!
Acha va părăsi luni Romania

Stephan Acka, fundaşul central ivorian de la FC U Craiova, este nevoit să părăsească luni România, deoarece viza de şedere în ţară i-a expirat, iar permisul de muncă nu a fost obţinut, Adrian Mititelu neputînd, momentan, să-i obţină acestuia prelungirea.

Impresarul italian al fotbalistului l-a propus deja pe fundaşul ivorian la mai multe formaţii de Liga 1, cel mai interesat club de serviciile jucătorului fiind Pandurii Tg Jiu, agentul dînd asigurări că Acka va deveni liber de contract la iarnă tocmai prin prisma problemelor pe care jucătorul le are din culpa FC U Craiova, cu privire la permisul de muncă şi nu doar pentru restanţele financiare!

De altfel, CS U Craiova i-a contestat lui Acka (şi lui Mitic) dreptul de joc, sîmbătă, în jocul cu FC U, tocmai din acest considerent, contestaţia urmînd a fi analizată miercuri, de Comisia de Disciplină a FRF.

“Acka se va întoarce la noi”

Adrian Mititelu susţine însă că nu vrea să renunţe la Stephan Acka şi că acesta se va întoarce la FC U Craiova. Acka trebuie să plece deoarece are probleme cu viza. Însă în luna ianuarie, cînd voi face planul de reorganizare, o să-i rezolvăm problema cu viza şi cea cu permisul lui de muncă. Acest băiat este unul dintre jucătorii noştri de bază, un fundaş foarte bun şi era normal să intre în vizorul echipelor de Liga I”, a declarat Adrian Mititelu pentru “FANATIK”.

Închide ×