Fotbal international

Nu ne plouă! Stadionul va fi acoperit în timpul meciului!

UPDATE / În urma precipitaţiilor abundente, dar şi a prognozei meteo care anunţă ploaie inclusiv pentru seara de marţi, observatorul UEFA şi oficialii Stelei au decis ca la ora partidei...
01.10.2013 | 12:45
Nu ne ploua Stadionul va fi acoperit in timpul meciului

UPDATE / În urma precipitaţiilor abundente, dar şi a prognozei meteo care anunţă ploaie inclusiv pentru seara de marţi, observatorul UEFA şi oficialii Stelei au decis ca la ora partidei acoperişul de la “Arena Naţională” va rămîne tras! Astfel, jocul se va disputa într-un stadion închis complet! Acoperişul a fost tras de luni seara, astfel că ploaia de luni noaptea nu a mai afectat terenul de joc! Drenajul şi-a făcut treaba, iar în acest moment gazonul se prezintă în condiţii bune!

Trenurile de metrou vor circula după un program prelungit cu o oră, la un interval de aproximativ 10 – 12 minute.

–––––––––––––

Steaua – Chelsea se joacă în această seară, de la ora 21.45. Londonezii se tem că starea gazonului de la Arena Naţională va afecta jocul, în contextul în care zilele acestea terenul a fost afectat puternic din cauza ploilor. Meme Stoica linişteşte însă Chelsea: “gazonul o să fie impecabil la ora meciului.”

Englezii s-au antrenat aseară pe Arena Naţională, iar lotul de 20 de jucători a fost împărţit pentru a face încălzirea în părţi diferite de teren, acolo unde gazonul nu era acoperit de apă!

chelsea

 

cech

 

lampard

 

joseee

FANATIK vă prezintă, în exclusivitate, cum se chinuie românii să scoată apa de pe gazonul pe care, în mai puţin de o oră, se va antrena Chelsea! Îngrijitorii de la stadionul Naţional folosesc mecanic nişte bureţi pentru a dispersa apa de pe teren! Reacţia englezilor, care au ajuns la stadion a fost una de uluială: “Are you serious?!”

Administratorul arenei nu a tras acoperişul decît abia luni, în jurul orei 19:30, astfel că ploile care nu contenesc de duminică, au afectat gazonul!

acoperis