News

Acoperișul unei case s-a prăbușit joi seară în județul Sibiu. Cinci persoane au fost rănite, printre care și copii

Grav incident petrecut joi seară în Sibiu, acolo unde acoperișul unei case, cu mai multe persoane pe el, s-a prăbușit. Sunt mai mulți răniți, printre care și copii.
28.06.2024 | 00:20
Acoperisul unei case sa prabusit joi seara in judetul Sibiu Cinci persoane au fost ranite printre care si copii
Acoperișul unei case în construcție, cu mai multe persoane pe el, s-a prăbușit în Sibiu. Cinci răniți, printre care și copii. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Eveniment grav raportat joi seară în județul Sibiu, acolo unde acoperișul unei case, cu mai multe persoane pe el, s-a prăbușit. Mai multe persoane au fost rănite, printre care și copii.

Acoperișul unei case în construcție, cu mai multe persoane pe el, s-a prăbușit în Sibiu. Cinci răniți, printre care și copii

Incidentul s-a petrecut în localitatea Vurpăr. În jurul orei 21:00, polițiștii au fost solicitați să intervină în urma unei sesizări la 112 care anunța că mai multe persoane au fost rănite în urma prăbușirii peretelui și acoperișului unei anexe din curtea unui imobil.

ADVERTISEMENT

Primele cercetări ale Poliției au scos la iveală faptul că, în timpul efectuării unor lucrări de construcție la o anexă, din cauza greutății persoanelor aflate pe acoperiș, la o înălțime de aproximativ 2,5 metri, un perete al anexei a cedat.

Acesta a dus și la prăbușirea acoperișului pe care se aflau patru persoane, printre care doi minori în vârstă de 16 ani. Copiii au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital conștienți, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

ADVERTISEMENT

Dată fiind situația gravă, la fața locului au fost solicitați să intervină de urgență și reprezentanții Serviciului județean de Ambulanță și cei ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Au ajuns, în Vurpăr, o autospecială de transport personal și victime multiple și o una de stingere, precum și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ).

ADVERTISEMENT

”Echipajele SAJ și ISU au asistat un număr de cinci persoane: trei minori cu vârstele de 3 și 16 ani (doi băieți) și doi adulți, de 23 și 34 de ani. Cei doi tineri de 16 ani au fost transportați la CPU Luther cu traumatisme de membre inferioare.

Ceilalți doi nu au prezentat leziuni și au refuzat transportul la spital. La fel, și fetița de 3 ani care a prezentat mici excoriații, iar familia a refuzat transportul la spital”, a transmis Ambulanța.

ADVERTISEMENT

În urma acestui incident s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate toate circumstanțele producerii evenimentului.

ADVERTISEMENT