Sport

Acordul pentru Jefte Betancor dintre Hagi și Petrescu provoacă nedumerire: ”Doar 250.000 de euro? Nu pot să înțeleg!”

Farul și CFR Cluj au ajuns la un acord pentru transferul lui Jefte Betancor la campioana României, însă suma tranzacției îl nedumerește pe George Ogăraru.
18.06.2022 | 13:47
Acordul pentru Jefte Betancor dintre Hagi si Petrescu provoaca nedumerire Doar 250000 de euro Nu pot sa inteleg
Farul și CFR Cluj au ajuns la un acord pentru transferul lui Jefte Betancor la campioana României, însă suma tranzacției îl nedumerește pe George Ogăraru. Sursă foto: Facebook Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA
ADVERTISEMENT

Atacantul iberic a semnat un contract pe trei sezoane cu ardelenii, care, din informațiile FANATIK, vor plăti 250.000 de euro clubului patronat de Gică Hagi.

Nedumerirea lui George Ogăraru după acordul dintre Farul și CFR Cluj pentru Jefte Betancor

Tocmai această sumă din acordul celor două părți, considerată prea mică, îl nedumerește pe fostul internațional George Ogăraru, care nu înțelege de ce cluburile din România mai aduc jucători străini dacă nu reușesc să fac un profit important.

ADVERTISEMENT

”Dacă cel mai bun străin al campionatului, care este în același timp și al doilea golgeter al Ligii 1, valorează doar 250.000 € atunci eu nu pot să înțeleg rostul acestor importuri”, a scris Ogăraru pe contul de Facebook.

Însă, pe lângă suma fixă de transfer, Farul Constanța mai poate încasa bonusuri de pe urma acestei tranzacții în funcție de realizările pe care Jefte Betancor le va avea la formația pregătită de Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Atacantul care a marcat 16 goluri în 35 de meciuri la Farul, este singurul jucător din formația lui Gică Hagi care a prins echipa ideală a sezonului trecut din Casa Pariurilor Liga 1.

Și Gigi Becali îl dorea și el pe Jefte

Jefte Betancor, care a jucat în cariera sa la Hercules, Ontinyent, Tenerife B, Eldense, Union Viera, Badajoz, Las Palmas B, Arandina, San Fernando, Stadl-Paura, Mattersburg, Vorwarts Steyr, Ried și FC Voluntari, a fost luat de Hagi în vara anului trecut.

ADVERTISEMENT

Atacantul spaniol a avut un sezon foarte bun la Farul, însă constănțenii s-au văzut cumva obligați să-l vândă. Și asta deoarece jucătorul se află în ultimul an de contract și în vara viitoare ar fi putut pleca fără ca gruparea de la malul Mării Negre să încaseze vreun ban.

Gigi Becali a declarat în urmă cu ceva vreme că Jefte Betancor este singurul atacant din campionatul României care s-ar potrivi pe stilul de joc al celor de la FCSB. El și-a reproșat faptul că nu l-a remarcat pe când juca la FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

În schimb, managerul general al vicecampioanei României a transmis că vârful iberic i-a sărit în ochi abia în momentul în care acesta se instalase în fotoliul de golgheter al campionatului, titlu câștigat la final, din nou, de Florin Tănase.

ADVERTISEMENT