Carousel hot news

ACS a cîştigat în instanţă culorile alb-violet, palmaresul şi numele Poli

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a declarat că ACS Poli a cîştigat în instanţă dreptul de a folosi culorile alb-violet, palmaresul şi numele clubului care a făcut istorie în fotbalul...
05.02.2016 | 15:56
ACS a cîştigat în instanţă culorile alb-violet, palmaresul şi numele Poli

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a declarat că ACS Poli a cîştigat în instanţă dreptul de a folosi culorile alb-violet, palmaresul şi numele clubului care a făcut istorie în fotbalul bănăţean.

“Am primit înştiinţarea că s-a încheiat procesul. Am sentinţa definitivă prin care contractul acela de cedare a drepturilor de utilizare a numelui, culorilor şi palmaresului în fotbal a fost reziliat. Instanţa a reziliat acel contract. Prin urmare ACS e nu numai proprietar al numelui, culorilor şi palmaresului, ci şi unicul îndrituit să le utilizeze.

Palmaresul, dreptul asupra numelui şi culorilor în fotbal erau doar temporare la ACS Poli Timişoara, tocmai din pricina contractului care a fost încheiat între AFC Politehnica Timişoara şi firma lui Marian Iancu pe termen foarte lung. Iată că acum instanţa, citez: , a declarat Nicolae Robu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri