ACS Poli, conturile deblocate de la ANAF! Dar au o altă problemă: “Sunt goale!”

Marian Popovici   
în Fotbal intern
10/08/2017, 20:16
ACS Poli, conturile deblocate de la ANAF! Dar au o altă problemă: “Sunt goale!”

Steaua s-a interesat de transferurile lui Andri Artean şi Cosmin Bîrnoi, de la ACS Poli Timişoara. Deşi Gigi Becali şi oficialii clubului bănăţean s-au înţeles pentru 400.000 de euro, transferurile celor doi au căzut.

Managerul sportiv al lui ACS Poli, Adrian Neaga a declarat pentru FANATIK.RO că transferurile nu mai sunt de actualitate: “I-a vrut Steaua pe cei doi, nu s-a mai făcut, nu din cauza noastră, dar nu mai contează acum pentru că nu mai e de actualitate” 

Chiar dacă au probleme mari cu banii, managerul sportiv al clubului este sigur că din luna septembrie situaţia se va redresa la club când va veni finanţarea de la primărie:

“Sperăm ca din septembrie să vină finanţarea de la primărie şi atunci lucrurile vor intra în normal. Au intrat şi două salarii. Avem un meci greu cu Viitorul şi doar la această partidă ne stă gândul”, a spus Neaga.

“Conturile sunt deblocate, dar şi goale” 

Bănăţenii nu mai au conturile blocate de ANAF, dar se confruntă o altă problemă: “Conturile sunt deblocate de la ANAF, am obţinut o reeşalonare, dar deocamdată sunt goale”.

Fostul atacant al Stelei a vorbit şi despre plecarea lui Cristi Bud: “Avea stipulat în contract că poate pleca în cazul unei oferte de la o altă echipă. Nu ştiu dacă are sau nu, dar bănuiesc că nu ar fi plecat dacă nu ar fi avut ceva pregătit. Îmi pare rău, ar fi fost un jucător care ne putea ajuta şi de care aveam nevoie” 

Închide ×