Fotbal intern

ACS Poli nu se opreşte! Au transferat un jucător dorit în trecut şi de Steaua

UPDATE, 22 iunie, ora 12:40 / ACS Poli Timişoara a bifat al 7-lea transfer din această săptămână. Bănăţenii l-au semnat pe mijlocaşul Alexandru Ciucur, în vârstă de 27 de ani. ...
22.06.2017 | 12:44
ACS Poli nu se opreste Au transferat un jucator dorit in trecut si de Steaua
ADVERTISEMENT

UPDATE, 22 iunie, ora 12:40 / ACS Poli Timişoara a bifat al 7-lea transfer din această săptămână. Bănăţenii l-au semnat pe mijlocaşul Alexandru Ciucur, în vârstă de 27 de ani. 

Jucătorul a evoluat în stagiunea trecută la CSM Poli Iaşi, care a semnat un contract pe 2 ani. Ciucur a fost aproape de Steaua în 2014 după un sezon foarte bun pe care l-a avut la Pandurii Târgu Jiu.

ADVERTISEMENT

ACS Poli este cea mai activă echipă de pe piaţa transferurilor, cu 7 achiziţii până în acest moment: Alexandru Munteanu, Vali Creţu (Gaz Metan), Gabriel Vaşvari (FC Botoşani), Alexandru Ţigănaşu (Poli Iaşi), Cristian Melinte (Chiajna), Ştefan Covalschi (CS Afumaţi).


UPDATE, ora 16:02 / ACS Poli Timişoara a mai parafat trei transferuri. FANATIK.RO a aflat că este vorba de Ştefan Covalschi, Cristian Melinte şi Alexandru Ţigănaşu. 

ADVERTISEMENT

Ştefan Covalschi este un fundaş în vârstă de 22 de ani care a evoluat ultima dată la Afumaţi. Cota de piaţă a lui Covalschi este de 100.000 de euro.

po

Cristian Melinte se întoarce după un sezon la Timişoara. Fostul jucător al lui Palermo, în Liga 1, a evoluat în stagiunea trecută la Chiajna. Melinte este cotat la 300.000 de euro.

ADVERTISEMENT

gr

Alexandru Ţigănaşu ajunge la ACS Poli din postura de jucător liber de contract. Fundaşul de bandă a jucat ultima dată la CSM Iaşi.

ijpop


UPDATE, ora 11:17 / ACS Poli continuă întăririle. După transferul lui Alex Munteanu de la Gaz Metan Mediaş, timişorenii i-au acontat pe Vali Creţu, tot de la Gaz Metan şi Gabriel Vaşvari, de la FC Botoşani.

ADVERTISEMENT

Directorul sportiv al echipei, Adrian Neaga, a declarat că obiectivul în noul sezon sunt locurile 1-10 şi anunţă noi transferuri la echipă:

“I-am transferat pe Alex Munteanu, Vali Creţu şi Gabriel Vaşvari, iar miercuri sperăm să mai prezentăm trei achiziţii. Vrem să facem o echipă competitivă şi anul viitor să nu avem emoţii în ceea ce priveşte retrogradarea. Obiectivul pentru stagiunea viitoare sunt locurile 1-10, iar peste doi ani să ne gândim la play-off”


ACS Poli a avut un sezon formidabil anul trecut. Bănăţenii au rămas în Liga 1 după ce au plecat de la -14 puncte la începutul sezonului, reuşind să învingă UTA Arad în meciul de baraj.

După un sezon infernal anul trecut, bănăţenii vor să facă o echipă puternică şi au o listă importantă de jucători pe care vor să îi transfere.

Situaţia poate deveni brusc favorabilă timişorenilor, care ar putea beneficia de ordonanţa Guvernului prin care autorităţile locale pot aloca structurilor sportive până la 5% din bugetul pe un an.

Cu banii de la primărie, ACS Poli s-ar putea transforma într-o echipă care să se bată pentru locurile de play-off.

“Avem o listă de jucători” 

Managerul sportiv al lui ACS Poli, Rică Neaga, a declarat că în aceste zile se va decide bugetul echipei pe anul viitor şi că staff-ul tehnic lucrează la transferuri. Ionuţ Popa va rămâne antrenorul echipei.

“Avem banii din drepturile tv şi din sponsori şi ar fi perfect dacă vom putea să accesăm bani de la primărie prin această lege. Primarul ţine la această echipă şi nu cred că va veni niciun investitor. Nu cred că poate veni un investitor în acest moment.

La capitolul transferuri avem o listă de jucători pe care vrem să îi semnăm. Echipa se reuneşte joi, nu avem vacanţă. Nu s-a pus problema să îl schimbăm pe Ionuţ Popa. Vasile Miriuţă este prietenul meu, dar nimeni din club nu l-a contactat”, a spus Neaga pentru FANATIK.RO.

ACS Poli Timişoara a rămas în Liga 1 după ce s-a impus în barajul cu UTA Arad, 5-2 la general.

ADVERTISEMENT