ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Bănăţenii îşi premiază vedetele. Află ce bonusuri au primit

Trei victorii şi un egal le-a adus jucătorilor de la ACS Poli Timişoara, pe lîngă cele zece puncte cîştigate, şi prime de peste 3.ooo de euro. Dacă gruparea de pe Bega ar fi trecut de FC...
Autor: Silvia Fechete | 19.08.2013 | 14:11
Bănăţenii îşi premiază vedetele. Află ce bonusuri au primit
ACS Poli Timişoara

Trei victorii şi un egal le-a adus jucătorilor de la ACS Poli Timişoara, pe lîngă cele zece puncte cîştigate, şi prime de peste 3.ooo de euro. Dacă gruparea de pe Bega ar fi trecut de FC Botoşani, cîştigul fotbaliştilor ar fi crescut considerabil, pînă la 4.000 de euro. Nu toată lumea a beneficiat însă de aceste bonusuri. Integraliştii Bărbuţ, Şeroni, Nohai, Trandu, Ovidiu Petre şi Szekely sînt printre norocoşi, primind suma maximă, în timp ce ceilalţi jucători primesc primele în funcţie de minutele jucate. Primele sînt mai mari decît venitul lunar al jucătorilor polişti, cu excepţia lui Ovidiu Petre. Acesta este cel mai bine plătit jucător din lot, cu peste 5.000 de euro în fiecare lună.

ADVERTISEMENT

70.000 de euro a încasat Poli Timişoara din încasările pe bilete de la primele trei jocuri de pe teren propriu, din care 30.000 de euro le revin fotbaliştilor.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!