Fotbal intern

ACS Poli Timişoara ameninţă înaintea meciului cu Chiajna. “O să ne ştie o lume întreagă!”

27.04.2018 | 21:17
ACS Poli Timisoara ameninta inaintea meciului cu Chiajna O sa ne stie o lume intreaga
ADVERTISEMENT

ACS Poli Timişoara ameninţă înaintea meciului cu Chiajna. Adrian Neaga, antrenorul echipei din Banat, s-a arătat nemulţumit de faptul că CCA l-a delegat pe arbitrul bucureştean Radu Petrescu la partida pe care timişorenii o vor disputa contra Concordiei.

Mai mult, Adrian Neaga a anunţat că ACS Poli Timişoara va lua măsuri dure dacă echipa va fi din nou dezavantajată, aşa cum s-a întâmplat în meciul cu Dinamo – vezi detalii aici.

ADVERTISEMENT

De ce ameninţă ACS Poli Timişoara înainte de meciul cu Chiajna

“Nu înțeleg această delegare, ținând cont de toată tevatura care a fost la meciul cu Dinamo. Am cerut scris să nu mai primim arbitri din București la meciurile cu echipe din Ilfov sau din București, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Tragem degeaba semnale de alarmă și eu cred că anul acesta se vor cunoaște mai devreme echipele retrogradate. Nu mi-a răspuns nici Alexandru Deaconu la telefon. Țipăm, dar țipăm degeaba. Am încredere că Radu Petrescu va face un meci bun mâine, eu nu am nimic cu el.

ADVERTISEMENT

Am avut azi un Consiliu Director și, dacă mâine vor fi greșeli mari de arbitraj, veți asista la ceva nemaivăzut în fotbalul românesc. Ne va ști o lume întreagă. Nu s-a mai văzut în fotbalul românesc ce se va vedea în cazul în care vom fi iar dezavantajați. Veți vedea ce se va întâmpla. Vrem să fim lăsați să jucăm!

Nu l-am văzut niciodată pe Kyros Vassaras să intre la televizor să dezbată adevăratele probleme ale arbitrajului românesc”, a spus Adrian Neaga.

ADVERTISEMENT