ACS Poli Timişoara, primele transferuri! Bănăţenii au luat şi un campion!

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
30/07/2016, 15:03
ACS Poli Timişoara, primele transferuri! Bănăţenii au luat şi un campion! GALERIE FOTO

ACS Poli Timişoara va evolua şi în acest sezon în Liga 1, deşi retrogradase la finalul stagiunii trecute. Pentru că decizia ca bănăţenii să le ia locul celor de la Rapid a venit tîrziu, abia acum au reuşit primele transferuri.

Iulian Roşu, care a cucerit titlul de campion sezonul trecut alături de Astra Giurgiu, este jucătorul lui ACS Poli. Deşi atacantul se înţelesese cu o echipă din Germania, acesta a ales să evolueze tot în ţară.

Pe lîngă Roşu, care a mai evoluat şi la Steaua şi Rapid, bănăţenii l-au mai adus şi pe Alin Cârstocea, mijlocaş de bandă stîngă, în vîrstă de 24 de ani.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×