Fotbal intern

ACS Poli Timişoara rămâne fără stadion! “Luăm măsurile de siguranţă”

Un club din Liga 1 Betano rămâne fără stadion. Dan Platinişanu, pe care joacă ACS Poli Timişoara, nu se renovează.
22.02.2018 | 18:35
ACS Poli Timişoara rămâne fără stadion!
ADVERTISEMENT

Stadionul ”Dan Păltinişanu” ar putea fi închis de Consiliul Judeţean Timiş, la vară. Călin Dobra, şeful Consiliului Judeţean a declarat că se impune contrcuirea unui stadion modern, pentru că renovarea nu ar renta:

„Avem o situaţie extraordinar de delicată, ţinând cont de starea de degradare a tribunelor în mod special. Cred că decizia corectă e cea de închidere a stadionului şi de a găsi cât mai repede o sursă de finanţare şi construcţie a unui nou stadion modern.

ADVERTISEMENT

“Să punem umărul să construim un stadion nou”

Nu pot să spun 100%, vom vedea cu specialiştii, când vom discuta concret, decizia pe care o să o luăm. Aparţine şi specialiştilor după ce am stat cu ei şi am analizat expertiza care în această direcţie ne îndrumă. Ca şi proprietar trebuie să luăm toate măsurile de siguranţă.

Nu cred şi nu văd de ce ar presupune vot. Şi dacă ar fi nu văd cine şi-ar asuma, după cum se vede şi cu ochiul liber starea de degradare a tribunelor. În luna decembrie acesta spunea că nu se pune problema dărâmării vechiului stadion atâta timp cât nu există planuri făcute pentru o nouă arenă. Cel mai important ar fi să facem front comun cu toţii, să punem umărul să construim un stadion nou, modern”, a spus Călin Dobra pentru GSP.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri