Fotbal intern

POLI-STEAUA. Echipa de start a lui Reghe. Enache, OUT

ACS POLI TIMISOARA-STEAUA LIVE VIDEO. Echipa de start...
18.09.2016 | 21:50
POLISTEAUA Echipa de start a lui Reghe Enache OUT
ADVERTISEMENT

ACS POLI TIMISOARA-STEAUA LIVE VIDEO. Echipa de start

ACS POLI TIMISOARA-STEAUA LIVE VIDEO.  LIVE VIDEO VEZI MECIUL ONLINE AICI

Niţă – Jakolis, Moke, Toşca, Mitrea – Achim, Muniru – Popa, De Amorim, Tănase – Golubovic

–––––––––––––––––––––

ACS POLI TIMISOARA-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE, ORA 16:40 / Aproximativ 12.000 de bilete s-au vîndut pînă la ora 16:00, pentru partida cu Steaua.

Organizatorii se aşteaptă ca în tribunele stadionului Dan Păltinişanu să ia loc circa 20.000 de spectatori.

ADVERTISEMENT

––––––––––––––––––––––––––––

ACS POLI TIMISOARA-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE, ORA 00:00 / Reghe pare tentat să-l lase pe banca de rezerve pe Gabi Enache, după eliminarea din meciul cu Osmanlispor, chiar şi în condiţiile în care Tamaş nu va evolua . Echipa probabilă pentru meciul de azi, cu Timişoara, de la ora 20:00

Niţă – Jakolis, Moke, Toşca, Mitrea – Achim, Muniru – Popa, Boldrin, Tănase – Golubovic

ACS POLI TIMISOARA-STEAUA LIVE VIDEO. UPDATE, ORA 15:40 / Laurenţiu Reghecampf a susţinut o conferinţă de presă înaintea partidei cu ACS Poli Timişoara. Tehnicianul campioanei a vorbit şi despre situaţia lui Gabi Enache, jucător care a fost eliminat după un fault stupid în meciul cu Osmanlispor. Reghe a abordat şi informaţia conform căreia Gabi Toşca ar fi negociat cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

“Nu avem probleme de moral, sînt două competitii diferite. Cel mai important obiectiv este cîştigarea campionatului. Nu l-am amendat pe Enache cu 3000 de euro, încă nu am luat o decizie. O să discutăm săptămîna viitoare. Veţi vedea mîine seară daca va juca.

Nu comentez declaraţiile lui Andone despre Toşca, lucrurile s-au calificat. Am respect mare pentru Andone, cred că noi antrenorii trebuie să ne respectăm şi sa respectăm echipa pe care o antrenam. Sînt sigur că a fost informat de anumiţi oameni, dar vă asigur că Toşca nu a discutat cu Ando sau cu Dinamo. Cred că Andone a fost indus în eroare. Toşca nu e afectat, nu are de ce. Este căpitanul echipei, e foarte important, şi-a prelungit contractul şi e apreciat de noi.

ADVERTISEMENT

Pe mine nu mă interesează ce face Dinamo, ci ceea ce facem noi. Nu ne gîndim la asta, dar în fotbal se poate întîmpla orice. Gnohere este jucătorul lui Dinamo, momentan nu se pune problema. Vom vedea pe viitor. Sînt mulţumit de tot lotul pe care îl am la dispoziţie. Avem un parcurs bun, am ajuns în grupele Europa League, sîntem pe primul loc în campionat, am trecut în Cupa Ligii mai departe, sîntem pe un drum bun. Nu avem nimic de reproşat jucătorilor. Trebuie să încercăm să avem o evoluţie cît mai bună în cupele europene, iar lucrul asta se va regla foarte repede”, a spus Reghecampf.

*****************************************************************************************************

ADVERTISEMENT

ACS POLI TIMISOARA-STEAUA LIVE VIDEO. Trupa lui Laurenţiu Reghecampf a început cu stîngul aventura în grupele Ligii Europa. “Roş-albaştrii” au disputat primul meci din Gurpa L, acolo unde se află Osmanlispor, FC Zurich şi Villarreal.

ACS POLI TIMISOARA-STEAUA LIVE VIDEO. Vicecampionii României au jucat joi, 15 septembrie, împotriva turcilor de la Osmanlispor, iar steliştii au fost învinşi cu scorul de 2-0 pe stadionul “Osmanli”.

ACS POLI TIMISOARA-STEAUA LIVE VIDEO. Calificarea în grupele Ligii Europa înseamnă şi un program mai dificil pentru jucătorii pregătiţi de Laurenţiu Reghecampf. Astfel, tehnicianul Stelei a pus totul la punct pentru ca elevii săi să fie 100% apţi din punct de vedere fizic şi la meciurile pe care le vor disputa în Liga 1. Gigi Becali a scos bani grei din buzunar pentru ca “roş-albaştrii” să plece în Ankara la bordul unui charter personalizat.

ACS POLI TIMISOARA-STEAUA LIVE VIDEO. Cantonament prelungit

ACS POLI TIMISOARA-STEAUA LIVE VIDEO. Nu doar drumul parcurs pînă în Ankara a fost la bordul unui charter, ci şi cel de după meciul cu Osmanlispor. Laurenţiu Reghecampf a decis ca este cel mai bine ca elevii săi să revină în ţară cu acelaşi avion, iar destinaţia finală nu a fost capitala României. “Roş-albaştrii” au plecat din Ankara direct spre Timişoara, acolo unde vor juca împotriva celor de la ACS Poli. Deşi meciul va avea loc duminică, de la ora 20:00, Reghe nu le-a dat liber steliştilor după partida din grupele Ligii Europa, ci a hotărît ca să se pregătească în Banat pentru etapa a 8 a din Liga 1.

ACS Poli Timişoara-Steaua, duminică, de la ora 20:00, LIVE VIDEO pe FANATIK.RO

17 puncte a adunat Steaua pînă în etapa a 7-a 

ADVERTISEMENT