Fotbal intern

ACS Poli vrea un fost stelist. Poate ajunge liber de contract sub comanda lui Ionuţ Popa

ACS Politehnica Timişoara continuă să se întărească pentru sezonul 2017-2018 din Liga 1. Oficialii formaţiei din Banat fac tot posibilul să-i facă o echipă puternică lui Ionuţ Popa pentru...
29.06.2017 | 15:34
ACS Poli vrea un fost stelist Poate ajunge liber de contract sub comanda lui Ionut Popa

ACS Politehnica Timişoara continuă să se întărească pentru sezonul 2017-2018 din Liga 1. Oficialii formaţiei din Banat fac tot posibilul să-i facă o echipă puternică lui Ionuţ Popa pentru a face faţă pe prima scenă fotbalistică.

ACS Politehnica Timişoara a oficializat şapte transferuri până în acest moment: fundaşii Valentin Creţu, Cristian Melinte, Ştefan Covalschi şi Alexandru Ţigănaşu, mijlocaşii Alexandru Munteanu şi Gabriel Vaşvari şi atacantul Miguel. Cristi Bud este şi el foarte aproape să ajungă la un acord cu ACS Poli, iar FANATIK.RO a aflat că bănăţenii au pus ochii pe un alt fotbalist care a evoluat în Liga 1.

Contract valabil două sezoane

Echipa din Banat îşi doreşte să îl transfere pe Andrei Enescu, jucător care a evoluat pentru Steaua, Pandurii Târgu Jiu, Râmnicu Vâlcea, Sheriff, Gloria Bistriţa, Bocs K’SC, Mezokovesd, Gloria Bistriţa, FC Vaslui, Gaz Metan, CSM Iaşi, iar în prezent este sub contract cu Ethnikos.

Conform informaţiilor FANATIK.RO, oficialii echipei ACS Politehnica Timişoara i-au oferit un contract valabil două sezoane lui Andrei Enescu, iar fotbalistul ar putea profita de o clauză pentru a ajunge liber de contract sub comanda lui Ionuţ Popa. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani poate pleca de la formaţia din Cipru dacă va avea o ofertă bună.

ACS Poli vrea un fost stelist. Poate ajunge liber de contract sub comanda lui Ionuţ Popa (2)

350.000 de euro este cota lui Andrei Enescu