Sport

Acționarii lui Dinamo, planuri mari după promovare: „Jose Mourinho la FC Porto e un exemplu de urmat”

Eugen Voicu, unul dintre principalii acționari ai lui Dinamo, are planuri mari pentru club după promovare, dându-l exemplu pe Jose Mourinho.
07.06.2023 | 23:15
Actionarii lui Dinamo planuri mari dupa promovare Jose Mourinho la FC Porto e un exemplu de urmat
Acționarii lui Dinamo, planuri mari după promovare. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Acționarul „câinilor” este de părere că Dinamo poate face o echipă bună pentru prima ligă, chiar dacă se va folosi de jucători care au evoluat și în ligile inferioare, recunoscând că a început să vizioneze mai multe documentare despre fotbal.

Acționarii lui Dinamo, planuri mari după promovare

Eugen Voicu, acționarul lui Dinamo, are planuri mari pentru club după promovare și a spus că vrea să se ghideze după felul în care a reușit Jose Mourinho să scrie istorie la FC Porto:

ADVERTISEMENT

„Am început să mă uit documentare despre fotbal și am văzut că și Jose Mourinho la FC Porto a luat jucători din ligile inferioare, în care a avut încredere, pe care i-a motivat și alături de care a avut rezultate, câștigând Champions League. Așa vrem și noi să facem, păstrând proporțiile.

Mi-a plăcut Ghezali la final, când și-a dat drumul și când a marcat. Decizia este la acționari în acest moment, noi vom decide dacă un jucător va pleca sau nu”.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că există un administrator special, iar administratorul judiciar trebuie să se asigure că există soluții. Când nu mai sunt soluții vindem jucători, însă în primă fază se caută soluții”, a mai spus Eugen Voicu, la TV DigiSport.

„Dacă intrăm în play-off, trebuie să fim extrem de mulțumiți!”

„O clasare cât mai bună, dar nu putem să ne gândim la campionat. Probabil, dacă intrăm în play-off, trebuie să fim extrem de mulțumiți. Cu puțin noroc, e posibil. 

ADVERTISEMENT

Nu avem dreptul la transferuri dintr-un accident nefericit, pentru că nu s-a contestat o anumită operațiune la timp. Noi suntem într-un proces juridic prin care încercăm să rezolvăm problema, cu un avocat.

Dacă nu reușim, planul B este să achităm suma respectivă înainte de încheierea perioadei de transferuri și vom face transferuri. Noi pregătim transferurile și le vom semna în ultima săptămână în care se mai pot face”, a continuat Eugen Voicu.

ADVERTISEMENT

„Dinamo va face transferuri, nu este o problemă. Suma datorată este de 200 și ceva de mii de euro, pe la 250.000 sau 260.000. Este mult și, din păcate, este datorată unei interpretări juridice mai… speciale.

Jucătorul respectiv (n.r. – Ante Puljic) a plecat de la Dinamo, într-o săptămână și-a găsit altă echipă, dar a cerut daune pentru o perioadă lungă, deși avea deja contract”, a mai spus acționarul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT