ADVERTISEMENT
News

Acțiune a Poliției în Capitală. Tânăr prins drogat la volan. Câți șoferi au rămas fără permis aseară

Autor: Robert Cristea | 10.03.2021 | 08:45
Acțiune a Poliției în Capitală. Tânăr prins drogat la volan. Câți șoferi au rămas fără permis aseară
Acțiune a Poliției în Capitală. Tânăr prins drogat la volan. Câți șoferi au rămas fără permis aseară. Sursa foto: hepta.ro

Azi noapte, poliția a organizat filtre în Capitală. Agenții Brigăzii Rutiere au lăsat mai mulți șoferi fără permis. 

ADVERTISEMENT

În timpul acțiunii de amploare, un tânăr de numai 20 de ani a fost depistat conducând sub influența drogurilor. Băiatul nu părea să ştie cum de a ieşit pozitiv la testare, dar nici nu era îngrijorat, conform Protv.

Au fost opriți și testați și conducătorii mijloacelor de transport în comun. Nu a fost depistată nicio infracțiune în rândul acestora.

ADVERTISEMENT

Filtre de poliție în Capitală. Câți șoferi au rămas fără permis aseară

În timpul acţiunii, s-au dat 190 amenzi în valoare de peste 56.000 de lei. De asemenea, 19 șoferi au rămas fără persmisul de conducere.

„Un alt bărbat, în vastă de 69 de ani, a fost depistat pe o stradă din sectorul 5 al Capitalei conducând sub influenţa băuturilor alcoolice. A avut o valoare de 0,71 alcool pur”, a precizat Oana Pârvan, poliţia rutieră, petru știrileProtv.

ADVERTISEMENT

Anumiți șoferi sunt conștienți de pericolul pe care îl reprezintă alcoolul la volan.

„Am fost lovit de un şofer care era un pic matolit să zic. Dacă azi consum alcool şi ies cu maşina pot să accidentez o familie, las o familie fără un părinte, fără un copil”, a precizat un șofer.

Acțiunea de aseară din Capitală nu a fost singulară. Brigada rutieră avertizează că astfel de filtre vor avea loc frecvent. „În permanenţă poliţiştii brigăzii rutiere desfăşoară astfel de acţiuni pentru reducerea riscului rutier în rândul participanţilor la trafic”, a precizat Oana Pârvan, poliţia rutieră.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o și jumătate, într-o acțiune similară un total de nouă șoferi au fost prinși drogați și trei beți la volan de polițiștii de la Rutieră ai Capitalei. Agenții au reținut 26 de permise şi au dat, în două nopți, amenzi de peste 10.000 lei. Pe lângă faptul că au rămas fără permisele de conducere şi au primit amenzi usturătoare, cei care au fost prinși băuți sau drogați s-au ales și cu dosare penale.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!