ADVERTISEMENT
Fotbal international

Acțiunile clubului Juventus scad la fiecare oră! Ronaldo, absent de la ședinta foto pentru sponsorul principal

Autor: Alin Miu | 05.10.2018 | 18:15
Acțiunile clubului Juventus scad la fiecare oră

Cristiano Ronaldo a participat la antrenamentul avut de Juventus vineri dimineața, ultimul înaintea meciului programat sâmbătă seara în deplasare cu Udinese. Surprinzător însă, lusitanul nu a luat parte la ședința foto organizată în aceeași zi pentru sponsorul principal. 

ADVERTISEMENT

Este un semn evident că Juventus încearcă să-l protejeze pe el, dar, mai important, încearcă să-și protejeze propria imagine, după ce Cristiano se află în plin proces în urma acuzațiilor de viol pe care Kathryn Mayorga i le aduce.

Acțiunile clubului Juventus scad la fiecare oră

Mai interesant este că, de la izbucnirea acestui scandal, prețul acțiunilor clubului Juventus scade de la oră la oră, iar în acest moment a ajuns la 1,21 euro, în condițiile în care pe 21 septembrie a atins un maxim de 1,66 euro.

ADVERTISEMENT

Totuși, privind în ansamblu, acțiunile clubului erau ușor în creștere până la venirea lui Ronaldo (0,65 euro), explodând o dată cu prezentarea oficială a jucătorului (preț dublu).

Actiuni Juventus
Actiuni Juventus

Rămâne de văzut dacă jocul lui Cristiano Ronaldo va fi afectat sau nu de aceste probleme. Portughezul nu a jucat la mijlocul săptămânii în Liga Campionilor cu Young Boys, fiind suspendat.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a marcat trei goluri și a oferit cinci pase decisive în opt partide oficiale disputate pentru gruparea torineză de la venirea sa în Italia. Portughezul a declarat într-un interviu oferit după marcarea primelor sale goluri, în partida cu Sassuolo, că primele săptămâni au fost extrem de stresante din cauza presiunii create în jurul transferului său.

Juventus a plătit aproximativ 110 milioane de euro pentru a-l transfera pe jucătorul în vârstă de 33 de ani de la Real Madrid în această vară. Salariul său se ridică la 30 de milioane de euro net, astfel că familia Agnelli, cea care deține clubul torinez, este extrem de îngrijorată de acuzațiile care i se aduc lui Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Nike, sponsorul de la care Cristiano ar trebui să încaseze 800 de milioane de euro până la finalul vieții, a anunțat în mod public că monitorizează situația lui Ronaldo, la fel ca EA Sports, Herbalife sau Tag Heuer.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!