Life

Un cunoscut actor american de comedie a fost atacat pe scenă în cadrul unui show Netflix: „Ăsta a fost Will Smith?”

Actorul Dave Chappele a fost atacat de un fan în timpul unui spectacol organizat de Netflix în Los Angeles. Comediantul ar fi supărat comunitatea transgender din State.
04.05.2022 | 13:40
Un cunoscut actor american de comedie a fost atacat pe scena in cadrul unui show Netflix Asta a fost Will Smith
Dave Chappelle, atacat pe o scenă din Los Angeles. Foto: hepta.ro/ Instagram
ADVERTISEMENT

Actorul american Dave Chappelle a fost atacat de un fan în timpul unei transmisii live realizată de Netflix în orașul Los Angeles. O persoană aflată în public a luat cu asalt scena de pe care artistul spunea tot felul de glume.

Nebunie în Los Angeles: Dave Chappelle, atacat pe scenă la un show Netflix

În clipul de la evenimentul „Netflix is a Joke” se poate observa cum un bărbat intră pe scenă și sare direct pe actor, punându-l la pământ. Scena i-a șocat pe toți cei prezenți la „Hollywood Bowl”. Agenții de pază au făcut imediat un cordon de securitate în jurul comediantului, după ce individul respectiv a fost extras din platou.

ADVERTISEMENT

Printre cei care au sărit în ajutorarea lui Chappelle s-a aflat și Jamie Foxx, actorul urmărind spectacolul din sală. Potrivit Daily Mail, atacatorul a primit pumni din partea bodyguarzilor lui Dave, aceștia încercând să îl țină în frâu.

La un moment dat s-a speculat că respectivul individ ar fi intrat pe scenă cu un cuțit la el, însă informația nu a fost confirmată de autorități.

ADVERTISEMENT

Dave Chappelle este privit cu ochi răi de comunitatea trans din Statele Unite. Acesta a stârnit indignarea transsexualilor cu comentariile pe care le-a făcut tot într-o emisiune Netflix. A continuat cu setul său de glume față de această comunitate.

Chris Rock: „Ăsta a fost Will Smith?”

Dave s-a enervat atât de tare încât s-a auzit spunând următoarele: „O să-l ucid pe nenorocitul ăla!”. Comediantul a fost pe punctul de a-i aplica o lovitură încercând să se ridice cu microfonul în mână, însă paznicii l-au scos imediat pe atacator, iar situația nu a degenerat mai mult.

ADVERTISEMENT

Chris Rock, care a cântat ceva mai târziu în cadrul evenimentului din Los Angeles, a făcut o glumă pe seama situației nefericite prin care a trecut colegul său de breaslă. Încercând să detensioneze situația, Chris a făcut o paralelă cu ceea ce a pățit el la Premiile Oscar. Acolo, tot din cauza unei ironii, a fost lovit de Will Smith.

„Ăsta a fost Will Smith?”, a întrebat Chris Rock îndulcind un pic atmosfera tensionată. Bărbatul care l-a atacat pe Chappelle a fost transportat de urgență la spital. Omul a fost rănit de echipa de securitate a actorului la nivelul unui braț.

ADVERTISEMENT