News

Un actor celebru ucrainean a murit în timp ce își apăra țara. Avea 33 de ani şi recent jucase rolul unui soldat

Viața unui actor celebru ucrainean a fost curmată brusc în urma bombardamentelor rușilor. Pasha Lee, care a murit în timp ce își apăra țara, avea doar 33 de ani și jucase recent rolul unui soldat
07.03.2022 | 12:01
Un actor celebru ucrainean a murit in timp ce isi apara tara Avea 33 de ani si recent jucase rolul unui soldat
ADVERTISEMENT

Doliu în cinematografie! Pasha Lee, un celebru actor ucrainean, a murit în timpul bombardamentelor din orașul Irpen. Deși i-a fost propusă evacuarea, tânărul în vârstă de doar 33 de ani a decis să rămână și să își apere țara. Pasha Lee jucase recent rolul unui soldat.

Un actor celebru ucrainean a murit în timp ce își apăra țara

Întreaga comunitate a cinematografiei este în doliu, după ce un celebru actor ucrainean a fost ucis în urma bombardamentelor din orașul Irpen. Pasha Lee, un tânăr de doar 33 de ani, care jucase recent rolul unui soldat, a murit în timp ce își apăra țara.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut de jurnalistul Yaroslav Kuts, pe pagina sa de Facebook.

“Pasha Lee…Nici măcar nu am reușit să fac o fotografie…Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a relatat acesta.

Mesajele de condoleanțe au început să curgă pe rețelele sociale. O prietenă a tânărului actor a povestit cum acesta a refuzat evacuarea în a șasea zi de invazie și s-a alăturat apărării teritoriale a Forțelor Armate ale Ucrainei, spunându-i că se simte în sfârșit util.

ADVERTISEMENT

În a 11-a zi de război, însă, Pasha Lee și-a găsit sfârșitul alături de mulți alți civili, atât adulți, cât și copii.

Pasha Lee a fost actor, cântăreț și compozitor

În urmă cu doar trei zile, tânărul actor a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în uniformă militară, în timpul bombardamentelor.

ADVERTISEMENT

“În ultimele 48 de ore, am găsit în sfârșit o oportunitate de a ne așeza și de a face fotografii cu momentul în care suntem bombardați și de a zâmbi pentru că putem face asta și totul va fi pentru Ucraina. Lucrăm!”, este ultimul lucru scris de actor pe Instagramul său.

Pasha Lee a fost un cunoscut actor de film și dublaj, cântăreț și compozitor. A jucat la Teatrul “Roata”, precum și în filme și reclame.

ADVERTISEMENT

Printre proiectele sale se numără filmele “Shtolnya” (2006) și “Shadows of Unforgotten Ancestors” (2013) de Lyubomyr Levytsky, “Zvychayna sprava” de Valentyn Vasyanovych (2012), “The Fight Rules” de Oleksey Shaparev (2016), “Întâlnirea colegilor de clasă” de Valentyn Shpakov (2019), iar lista poate continua.

ADVERTISEMENT