Life

Actor dintr-un celebru serial de comedie, acuzat că a violat trei femei. Riscă 45 de ani de închisoare

18.06.2020 | 09:46
Actor dintrun celebru serial de comedie acuzat ca a violat trei femei Risca 45 de ani de inchisoare
Actor dintr-un celebru serial de comedie, acuzat că a violat trei femei. Riscă 45 de ani de închisoare. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Un actor de comedie foarte cunoscut în Statele Unite ale Americii a ajuns pe mâna autorităților după ce a fost acuzat că a violat trei femei în perioada 2001 – 2003. Danny Masterson, cunoscut din serialul „That ’70s Show”, riscă să stea în spatele gratiilor 45 de ani.

Actorul american în vârstă de 44 de ani a fost arestat miercuri, 17 iunie, dar câteva ore mai târziu a fost eliberat după ce a achitat cauțiunea de 3,3 milioane de dolari, potrivit Daily Mail. Daniel Peter Masterson este acuzat de trei femei care și-au păstrat anonimatul că le-ar fi violat în urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Conform datelor oficiale faptele ar fi fost comise chiar în locuința actorului din Hollywood Hills, Danny Masterson fiind investigat de poliţia din Los Angeles încă din anul 2016, moment în care a și fost scos din serialul Netflix „The Ranch” unde juca alături de actorul Ashton Kutcher.

Actorul american Danny Masterson, acuzat de violarea a trei femei

Acuzațiile de comportament neadecvat al actorului american Danny Masterson care este căsătorit din anul 2001 și are un copil au apărut în urmă cu aproximativ 4 ani, starul negând toate acuzațiile care i-au fost aduse de cele 3 femei.

ADVERTISEMENT

Bărbatul este acuzat de violarea unui femei de 23 ani, faptă care s-ar fi petrecut între ianuarie și decembrie 2001. De asemenea, Danny Masterson mai este acuzat și de violarea unui femei de 28 de ani în aprilie 2003. Cel de-al treilea viol ar fi avut loc tot în anul 2003, în iarnă, și este vorba de o femeie de 23 de ani.

Se pare că procuratura a refuzat să formuleze acuzaţii la adresa actorului în alte două cazuri de viol din cauza insuficientelor dovezi şi a prescrierii faptelor. Este vorba de incidente similare care ar fi avut loc la finalul anilor 1990.

ADVERTISEMENT

Având în vedere acuzațiile grave care i se aduc, Danny Masterson riscă să stea ani grei în închisoare. Actorul american ar putea fi condamnat pentru o perioadă de cel puțin 45 de ani.

Starul american neagă acuzațiile de viol

Actorul american a negat toate acuzațiile de viol care i se aduc, avocatul acestuia, Tom Mesereau, declarând că dovezile nevinovăției vor ieși la suprafață odată cu declarațiile martorilor.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, apărătorul starului american a mai transmis printr-un comunicat de presă că actorul va fi în cele din urmă exonerat.

„Masterson este nevinovat şi suntem convinşi că va fi exonerat, când toate dovezile vor ieşi la suprafaţă şi martorii vor avea ocazia să depună mărturie”, a declarat avocatul lui Danny Masterson.

 

 

 

ADVERTISEMENT