Life

Actorii din La Casa de Papel au terminat filmările cu ochii în lacrimi. “Am plâns ca un copil”

Ultimele episoade din volumul 2 al sezonului al cincilea al producției "La Casa de Papel" vor fi disponibile din decembrie. Acestea sunt ultimele episoade ale serialului spaniol.
01.12.2021 | 15:51
Actorii din La Casa de Papel au terminat filmarile cu ochii in lacrimi Am plans ca un copil
Actorii din “La casa de papel” au terminat în lacrimi. Sursă foto: instagram.com/lacasadepapel
ADVERTISEMENT

Premiera sezonului 5 al serialului “La Casa de Papel” a avut loc pe data de 3 septembrie.

A doua parte se va difuza pe Netflix începând cu data de 3 decembrie, acestea fiind și ultimele episoade din serialul urmărit de milioane de oameni.

Echipa producției spaniole a organizat o conferință de presă, iar cei mai mulți actori și-au stăpânit cu greu lacrimile.

ADVERTISEMENT

Actorii din “La Casa de Papel” au terminat filmările cu ochii în lacrimi. “Am plâns ca un copil”

Ultimele cinci episoade din sezonul cinci al serialului “La Casa de Papel” vor fi disponibile pe Netflix începând cu data de 3 decembrie. Actorii, regizorul și producătorii serialului spaniol au organizat o conferință de presă în care au vorbit despre personaje, dar și legăturile care s-au format între protagoniști.

Alex Pina spune că ultimul sezon a fost unul extrem de echilibrat, în care s-a încercat să se ofere răspunsuri la toate întrebările pe care le au fanii serialului.

ADVERTISEMENT

“Volumul 1 a fost mai emoționat, dar al doilea este cel în care facem mai multe legături, am dat multe răspunsuri legat de psihologia personajelor.

Eu zic că se încheie cercul cine sunt aceste personaje și oferim răspunsuri care ajută la înțelegerea universului La Casa de Papel. Este sezonul la care am scris cel mai mult, eram extenuați”, a declarat creatorul Alex Pin.

ADVERTISEMENT

“Aceste ultime cinci episoade reprezintă un fel de omagiu adus personajelor, pentru a arăta mai mult sufletul lor”, a spus și co-autoarea Esther Martínez Lobato.

Actorul Alvaro Morte a terminat filmările în lacrimi

Alvaro Morte, cel care a interpretat rolul Profesorului, conducătorul bandei, a recunoscut că ultima zi de filmare a fost extrem de emoționantă. Acesta consideră că serialul se încheia exact unde trebuie și că decizia de a nu mai continua cu un nou sezon este foarte bună.

ADVERTISEMENT

“Este un personaj care mi-a plăcut foarte mult. Cred că serialul se termină unde trebuia să se termine. Ultima mea zi a fost foarte frumoasă, pentru că am avut norocul să lucrez cu aceeași echipă cu care am început să filmez în prima zi la La casa de papel.

A fost foarte emoționant. Am plâns ca un copil mic. Am încheiat filmările liniștit”, le-a spus Morte jurnaliștilor.

Banca este închisă în Banca Națională a Spaniei de mai bine de 100 de ore și va avea de înfruntat cel mai puternic inamic. Armata.

Producția spaniolă a primit o mulțime de premii și a fost cel mai vizionat serial de pe Netflix într-o altă limbă decât engleza. Măștile cu Salvador Dali au ajuns rapid celebre în cele mai multe țări. Ca o curiozitate, primul episod al serialului a fost filmat de peste 50 de ori.

Printre distincțiile primite a fost și premiul Emmy în 2018, pentru Cea mai bună serie dramatică. “La Casa de Papel” a fost nominalizat pentru cinci premii Feroz, dar nu a luat niciunul.

ADVERTISEMENT