Life

Actorii din serialul Bridgerton, ședință foto spectaculoasă înainte de lansarea sezonului 2. Cine îi îmbracă pe protagoniști

Au mai rămas puține zile până la revenirea serialului Bridgerton pe platforma Netflix. Actorii producției-fenomen au pozat pentru a promova noul sezon în câteva dintre costumațiile pe care le vom vedea în noile episoade.
19.03.2022 | 18:30
Sezonul doi al serialului Bridgerton începe pe 25 martie 2022. Foto: Instagram Netflix
ADVERTISEMENT

Sezonul doi al serialului Bridgerton va începe pe 25 martie 2022 pe platforma Netflix, după luni bune în care compania a ”amenințat” cu apropierea acestei premiere. Pentru a marca revenirea Bridgerton, serviciul online de streaming a colaborat din nou cu British Fashion Council. Trei tineri desingeri, îndrumați de Jenny Packham, au creat ținute spectaculoase pentru ședința foto oficială.

Actorii din Bridgerton au strălucit la ședința foto de promovare a noului sezon

Ținutele au fost remodelate după bunul plac al vedetelor care joacă în această producție. Rezultatul final a fost unul pe măsură, apreciat de fani.

ADVERTISEMENT

Actorii au fost îmbrăcați de Jenny Packham, care i-a îndrumat pe bursierii Ifeanyi Neyazi, Latiffa Neyazi și Jeongmin Ji pentru realizarea costumelor de epocă din perioada Regency.

Printre cei care au participat la această ședință foto s-au numărat Luke Thompson (Benedict Bridgerton), Luke Newton (Colin Bridgerton), Adjoa Andoh (Lady Danbury) și carismatica Charithra Chandran (Edwina Sharma).

ADVERTISEMENT

Astfel de shooting-uri foto au devenit o tradiție pentru Netflix. O sesiune asemănătoare s-a realizat și la debutul primului sezon, cu actorii pe care telespectatorii i-a putut urmări în prima parte a poveștii Bridgerton.

Charithra, atracția principală

Cea care a ieșit cel mai mult în evidență a fost Charithra. Artista a fost îmbrăcată în roz, cu bustul la vedere, într-un costum unicat din satin. Producția care va începe pe Netflix se bucură de un real succes și în lumea modei, după cum se poate vedea. Mai multe branduri cunoscute au colaborat de-a lungul timpului cu actorii acestui serial. Colaborările au fost fie pentru promovări pe rețelele de socializare ale unor mărci de pantofi, fie pentru prezentarea acestora în cadrul episoadelor.

ADVERTISEMENT

Ținutele extravagante la ședința foto care a furat ochii tuturor au fost completate, de pildă, cu pantofii din colecția Malone Souliers, special concepuți pentru Bridgerton.

Una dintre creatoarele care a muncit pentru costumațiile purtate de actori a declarat pentru o revistă de modă cum a realizat hainele. „Am transpus estetica perioadei Regency explorând narațiunea serialelor. Am ținut cont de caracteristicile fiecărui personaj”, a declarat Ifeanyi Okwuadi pentru Harpers Bazaar.

ADVERTISEMENT