News

Actorii iau cu asalt scena politică! Și Magda Catone a făcut acest pas. În ce partid s-a înscris

14.08.2020 | 21:31
Actorii iau cu asalt scena politica Si Magda Catone a facut acest pas In ce partid sa inscris
ADVERTISEMENT

După o carieră îndelungată pe scena Teatrului Național București, Magda Catone a decis să se implice activ în viața politică a comunității Sectorului 2. Îndrăgita actriță va candida la alegerile locale din partea PNL, anunțul fiind făcut chiar de ea, printr-un mesaj publicat vineri pe rețelele de socializare.

La rândul său, Monica Anisie s-a declarat încântată de această mutare și optimistă în privința șanselor de reușită în alegerile locale din septembrie. „Împreună putem câștiga!”, susține președinta organizației liberale. Magda Catone calcă astfel pe urmele colegului său de breaslă, Claudiu Bleonț, care se luptă pentru Primăria Beliș.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre „o comună de munte de lângă Cluj”, de care actorul mărturisește că „s-a îndrăgostit” atât de tare încât este dispus să facă orice pentru a-i reda strălucirea. De altfel, acesta are deja buletin de Beliș, fiind domiciliat la Vila Vals, achiziţionată recent de un italian.

Magda Catone a intrat în echipa PNL Sector 2

Mă simt onorată să mă alătur echipei #PNLSector2. Vom reuşi să redăm strălucirea Sectorului 2, făcând #împreună lucruri bune pentru cetăţeni. Cred în echipa PNL şi cred în valorile şi principiile Partidului Naţional Liberal.

ADVERTISEMENT

Sunt convinsă că în această formulă putem schimba lucruri, putem reclădi sectorul 2 şi putem reda zâmbetul cetăţenilor”, a declarat Magda Catone.

M-a bucurat să constat că valorile liberale pe care fiecare membru le-a promovat de-a lungul timpului se regăsesc şi în programul de candidatură pe care doamna Catone l-a propus, iar noi l-am validat. Privesc cu încredere la implicarea doamnei Catone în proiectele Partidului Naţional Liberal pentru cetăţenii Sectorului 2.

ADVERTISEMENT

Întreaga noastră echipă va fi în slujba cetăţeanului aşa cum doamna Catone a fost şi este în slujba scenei româneşti. Împreună putem câştiga!”, a spus și președinta PNL Sector 2, Monica Anisie.

Magda Catone, o viață dedicată teatrului și filmului

În vârstă de 61 de ani, Magda Catone a absolvit Academia de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti în anul 1982, la clasa profesorului Amza Pellea. Și-a făcut debutul în 1981, când încă era studentă, în, „De ce trag clopotele Mitică?”, celebrul film al regizorului Lucian Pintilie.

ADVERTISEMENT

Deşi a jucat în numeroase filme de lungmetraj, a luat parte la zeci de show-uri de televiziune, a apărut în telenovele, nu a renunțat niciodată la cariera teatrală. A obținut premiul de interpretare feminină la ediția din 1983 a Festivalului de Teatru din Braşov, precum și premiul special al juriului la Festivalul de Teatru pentru Tineret, Costineşti, 1984.

ADVERTISEMENT