Life

Actorul Alec Baldwin îi laudă pe Meghan Markle și pe Harry înainte de premiera serialului lor controversat: ”Au ales o cale diferită”

Celebrul actor de la Hollywood, Alec Baldwin, are doar cuvinte de laudă la adresa lui Meghan Markle și a prințului Harry.
07.12.2022 | 18:06
Actorul Alec Baldwin ii lauda pe Meghan Markle si pe Harry inainte de premiera serialului lor controversat Au ales o cale diferita
Actorul Alec Baldwin a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Meghan Markle și a prințului Harry. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alec Baldwin i-a lăudat pe prințul Harry și pe Meghan Markle pentru că “au ales o cale diferită” înainte de controversatul lor documentar Netflix, Harry & Meghan.

Alec Baldwin, despre Meghan Markle și prințul Harry

Mai exact, actorul, în vârstă de 64 de ani, a recunoscut că a fost “șocat” în momentul în care i-a văzut pe prințul Harry pe Meghan Markle, la Gala Premiilor Ripple of Hope, care a avut loc recent, la New York.

ADVERTISEMENT

Starul din 30 Rock a continuat să glumească spunând că ar putea “să fie șoferul lor”, în timp ce vorbea cu reporterii pe covorul roșu.

Alec, care a împușcat-o accidental și a ucis-o anul trecut pe Halyna Hutchins, directorul de imagine al filmului “Rust”, a participat la evenimentul plin de vedete împreună cu soția sa Hilaria Baldwin, 38 de ani.

ADVERTISEMENT

În cadrul evenimentului, Alec a recunoscut în fața reporterilor că nu știa de viitorul serial de pe Netflix al lui Harry și Meghan.

Înainte de lansarea faimosului documentar Harry & Meghan, Alec i-a lăudat însă pe cei doi pentru modul în care au tratat presa în mijlocul luptelor personale.

ADVERTISEMENT

Înainte de sosirea cuplului, Alec, care urma să fie MC-ul serii, a fost întrebat ce părere are despre ei. “Am fost oarecum șocat că au venit aici și au făcut asta”, a mărturisit el.

Ducii de Sussex, felicitați pentru că au ales ”o cale diferită”

Întrebat ce admiră cel mai mult la cei doi, el a adăugat că este vorba despre modul în care aceștia au ales să facă în fața unor situații destul de dificile.

ADVERTISEMENT

“Să facă față unor circumstanțe dificile în presă fără să aibă prea multe dificultăți. Întotdeauna vor exista anumite dificultăți”, a spus actorul

El a mai ținut să îi felicite pe ducii de Sussex pentru că au avut curajul de a alege o cale diferită, fără a le păsa de părerile celor din jur.

”Este evident că au ales o cale diferită și bravo lor. Uneori mă gândesc că vreau să aleg o cale diferită, așa că vom vedea, poate că pot fi șoferul lor”, a glumit Alec Baldwin, potrivit Express.

Totodată, actorul i-a îndemnat pe cei doi să se bucure și de frumusețile New York-ului, cât timp au ocazia să îl vadă.

ADVERTISEMENT