News

Actorul Alexander Zudor a fost condamnat la închisoare. Este acuzat de viol și tentativă de viol

Actorul Alexander Zudor, acuzat că a încercat să violeze mai multe femei, a fost condamnat la închisoare.
02.08.2021 | 15:45
Actorul Alexander Zudor a fost condamnat la inchisoare Este acuzat de viol si tentativa de viol
Actorul Alexander Zudor a fost condamnat la închisoare. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Bărbatul a încercat să violeze mai multe femei, iar una dintre victime chiar nu a reușit să scape din mâinile sale, aceasta fiind abuzată sexual.

Actorul Alexander Zudor a fost condamnat la închisoare. Cât va petrece în spatele gratiilor

Toate aceste femei au fost amenințate cu un cuțit, pentru că actorul încerca să le oblige să întrețină relații intime. Acum, magistrații au decis că el este vinovat de toate aceste fapte de care a fost acuzat.

ADVERTISEMENT

Alexander Zudor va sta în spatele gratiilor timp de șapte ani pentru faptele sale, conform deciziei instanței. Totuși, aceasta nu este una definitivă și poate fi atacată cu apel, în termen de 10 de zile, conform spotmedia.ro.

“(…) contopeşte pedepsele cu închisoarea de: 5 ani şi 4 luni, 2 ani şi 6 luni şi 2 ani şi 6 luni şi aplică pedeapsa cea mai grea de 5 ani şi 4 luni închisoare, la care adaugă sporul obligatoriu de 1 an şi 8 luni închisoare (o treime din suma celorlalte pedepse – 5 ani), în final urmând ca inculpatul Zudor Alexander să execute pedeapsa de 7 ani închisoare în regim de detenţie”, arată decizia instanţei de judecată.

ADVERTISEMENT

Cine e, de fapt, Alexander Zudor. Acesta a încercat să violeze mai multe femei

Actorul este cunoscut din diverse reclame TV, iar el apare chiar și într-un spot TV al PNL, pentru promovarea alegerilor europarlamentare din 2019.

Acesta a violat o femeie în noiembrie 2020. A amenințat-o cu un cuțit, în timp ce ea se îndrepta spre casa ei, din Sectorul 5 al Capitalei.

ADVERTISEMENT

Totul s-a petrecut chiar pe stradă, printre mașinile parcate, în jurul orei 23:30.

Cel care a sunat la 112 a fost prietenul femeii, care a reclamat că aceasta a fost violată. După aceea, au fost depuse și alte plângeri, dar celalalte femei au scăpat de abuz, prin minune.

Acesta a avut același mod de operare, amenințându-și victimele cu diverse obiecte tăietoare, pentru a le forța să întrețină relații sexuale cu el.

ADVERTISEMENT

Aceste cazuri au fost preluate de Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 5, investigația fiind supravegheată de Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

“La jumătatea lunii decembrie 2020, la o altă subunitate de poliţie, o femeie reclama că în ziua de 15 decembrie 2020, în jurul orei  21.00,  în timp ce se afla în scara unui bloc din Sectorul 4, un bărbat necunoscut a intrat cu ea în lift, apoi a ameninţat-o cu un obiect tăietor, în încercarea de a întreţine raporturi sexuale”, arată autoritățile.

ADVERTISEMENT
Tags: