News

Actorul Alexander Zudor, arestat preventiv pentru viol. Cum își amenința victimele

02.02.2021 | 14:36
Actorul Alexander Zudor arestat preventiv pentru viol Cum isi ameninta victimele
Actorul Alexander Zudor, arestat preventiv pentru viol. Cum își amenința victimele. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Actorul Alexander Zudor, cunoscut publicului din România pentru aparițiile sale în mai multe spoturi publicitare, a fost arestat pentru viol şi tentativă de viol. 

Bărbatul este acuzat că a agresat sexual trei femei din Capitală. În decembrie, anul trecut, acesta ar fi intrat în lift cu o femeie, pe care a amenințat-o cu un obiect ascuțit. Polițiștii informează că actorul acţiona în sectoarele 4 şi 5 ale Bucureștiului.

ADVERTISEMENT

Prima victimă a lui Zudor a reclamat agresiunea încă de la data de 1 noiembrie, 2020, însă presupusul violator a fost identificat abia acum, pe motiv că ataca mascat.

Actorul Alexander Zudor, cu apariții în mai multe reclame, arestat preventiv pentru viol

Alexander Zudor, actor cu prezențe în mai multe reclame la medicamente, vinuri și chipsuri, are mari probleme cu legea. Acesta este acuzat că ar fi violator în serie.

ADVERTISEMENT

La începutul acestei săptămâni, Zodor a fost reținut de Poliție, pe numele său fiind aduse acuzații extrem de grave.

Potrivit Gândul, polițiștii Secției 18 au fost anunțați, la data de 01 noiembrie 2020, în jurul orei 23.30, de către un bărbat, care a povestit că prietena sa ar fi fost atacată, în timp ce se întorcea acasă, de către un bărbat necunoscut, care, sub amenințarea unui cuțit, a împins-o între autoturismele parcate şi ar fi agresat-o sexual.

ADVERTISEMENT

Apoi, în decembrie, tot la Secția 18, a venit o femeie care a spus că un bărbat mascat, cu un cuțit în mână, ar fi atacat-o pe stradă și ar fi încercat să o împingă spre un teren viran.

La jumătatea lunii decembrie 2020, la o altă secție de poliţie, o femeie reclama că în ziua de 15 decembrie, în jurul orei 21.00, în timp ce se afla în scara unui bloc din sectorul 4, un individ a intrat cu ea în lift, apoi a ameninţat-o cu un cuțit, încercând s-o oblige să întrețină raporturi sexuale cu el.

ADVERTISEMENT

Comunicatul Poliției în cazul Zodor

”Ieri, 01 februarie 2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au reținut un bărbat de 46 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și tentativă de viol.

În fapt, la data de 01 noiembrie 2020, în jurul orei 23.30, poliţişti din cadrul Secţiei 18 au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în timp ce prietena sa se deplasa către domiciliu, în dreptul unui imobil din sectorul 5, a fost abordată de către un bărbat necunoscut, care, sub amenințarea unui obiect tăietor, a împins-o între autoturismele parcate şi, prin violenţă, a agresat-o sexual.

Ulterior, la aceeaşi subunitate de poliție, s-a prezentat o femeie care reclama faptul că, în data de 05 decembrie, în jurul orei 21.30, în timp ce se deplasa pe o stradă din sectorul 5, a fost agresată fizic de către o persoană necunoscută, care, sub ameninţarea unui obiect tăietor, a încercat să o împingă spre un teren viran, fapt ce i-a creat o stare de temere.

Ambele cazuri au fost preluate de către Serviciul de Investigații Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Bărbatul a fost depistat și condus la audieri, iar la adresa unde locuia a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate mai multe probe și mijloace de probă.

Faţă de bărbatul de 46 de ani a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, ulterior fiind prezentat magistraţilor. Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigații Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și tentativă de viol, cu cel în cauză în stare de arest preventiv.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie” se mai arată în comunicatul Poliției”, se arată în comunicatul Poliției.

ADVERTISEMENT