Life

Actorul american Bob Saget, găsit mort într-un hotel. Ce a făcut cu câteva ore înainte să moară

Robert Lane Saget, actor, comediant și gazda unor emisiuni tv, a fost găsit mort în camera sa din hotelul Ritz-Carlton Orlando. Cauza morții este necunoscută deocamdată.
10.01.2022 | 07:39
Actorul american Bob Saget gasit mort intrun hotel Ce a facut cu cateva ore inainte sa moara
Actorul american Bob Saget, găsit mort într-un hotel. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Poliția a fost chemată de urgență la hotelul Ritz-Carlton Orlando din Florida, după ce un bărbat a fost găsit mort în cameră. S-a constatat că era vorba despre actorul Robert Lane Saget.

Acesta a fost cunoscut mai ales pentru rolul din sitcomul ABC Full House și continuarea sa de pe Netflix, Fuller House.

ADVERTISEMENT

Deocamdată nu se știe cauza morții actorului care avea 65 de ani.

Actorul american Bob Saget, găsit mort într-un hotel. Ce a făcut cu câteva ore înainte să moară

Robert Lane Saget a fost un comedian, actor și gazdă a mai multor show-uri de televiziune. Actorul s-a stins din viață într-o cameră de hotel în Florida. Polițiștii au fost chemați după ce într-o cameră de hotel a fost găsit un bărbat decedat.

“Bărbatul a fost identificat drept Robert Saget și declarat mort la fața locului. Nu au fost găsite semne ale unui atac criminal sau de consum de droguri”, a scris pe pagina de socializare biroul șerifului comitatului.

ADVERTISEMENT

Robert Lane Saget avea 65 de ani. Cu doar câteva ore înainte de a fi găsit mort, acesta a postat pe pagina sa de Twitter comentarii despre rolul său dintr-un spectacolul  din Jacksonville.

“Mi-a plăcut spectacolul din seara asta de la @PV_ConcertHall din Jacksonville. Un public entuziast. Mulțumesc din nou lui @RealTimWilkins pentru prima parte. Nu ştiam că am făcut un set de două ore în seara asta.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că sunt din nou dependent de rahatul ăsta. Căutaţi pe BobSaget.com întâlnirile mele din 2022″, a fost mesajul postat de cunoscutul actor.

Actorul american a devenit cunoscut după ce a jucat rolul lui Danny Tanner, un tată văduv ce avea trei fete gemene, în Full House, între anii 1987 – 1995. Acesta a fost continuat de Netflix între 2016 – 2020. De asemenea a fost și vocea naratorului Ted Mosby în sitcomul CBS How I Met Your Mother.

ADVERTISEMENT

“Bob Saget a fost un actor de comedie pe care l-am iubit și care depășea limitele. Ne va fi dor de el”, a scris canalul de televiziune Comedy Central pe contul său de Twitter.

Cunoscutul comediant american a fost căsătorit cu Kelly Rizzo și a avut trei fete.

ADVERTISEMENT