Life

Actorul Andi Vasluianu, partenerul de scenă a lui Rebengiuc și a lui Mălăele, față în față cu eșecul! ”Mă uram!”

A jucat pe marile scene alături de Rebengiuc și de Mălăele, însă, nu neagă că de-a lungul carierei s-a aflat adesea în punctul în care era nemulțumit de prestațiile lui.
28.01.2023 | 20:38
Actorul Andi Vasluianu partenerul de scena a lui Rebengiuc si a lui Malaele fata in fata cu esecul Ma uram
Actorul Andi Vasluianu, partenerul de scenă a lui Rebengiuc și a lui Mălăele, față în față cu eșecul! Sursa foto: facebook/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

La ora actuală este unul dintre cei mai apreciați actori din România, având în palmares peste 50 de filme. Din anul 1997, Andi Vasluianu și-a clădit o carieră impresionantă în lumea teatrului românesc și a jucat pe scenă alături de nume mari precum Victor Rebengiuc și Horațiu Mălăele. Însă, până să ajungă aici s-a confruntat de nenumărate ori cu nereușitele, și, adesea a fost față în față cu eșecul.

Andi Vasluianu, la un pas să renunțe la carieră?

Înainte de a deveni actor, Andi Vasluianu a fost luptător de box, lucrător într-o brutărie turcească, unde căra făină, dar și vânzător la un magazin din apropiere de stadionul ”23 August – Lia Manoliu”. La momentul respectiv, parcă departe de el gândul de a avea o carieră impresionantă în lumea teatrului și a filmului.

ADVERTISEMENT

În cadrul podcastul moderat de Cătălin Oprișan, acesta a făcut confesiuni emoționante despre momentele dificile prin care a trecut pentru a ajunge omul de astăzi.

Nereușitele, de fiecare dată, astea mă mână în luptă. De obicei, când nu-mi iese, vreau să-mi iasă! Mi se pare o minciună, când îi aud pe unii: `Mamă, ce rol am făcut acolo!`. Eu nu cred asta, îți ies momente, atât. Eu trebuie să fiu mulțumit, eu evaluez”, a povestit Andi Vasluianu.

ADVERTISEMENT

Andi Vasluianu: ”Atunci, mă uram!”

Andi Vasluianu a mai punctat, de asemenea, că profesia aleasă nu este deloc ușoară, pentru că, lipsa implicării poate duce la eșec. Seria confesiunilor continuă, acesta mărturisind că în anii tinereții se ura și nu avea nicio secundă răbdare cu el atunci când nu își putea duce rolul cu brio la bun sfârșit.

Meseria de actor este o artă a prezentului, nu poți s-o faci dacă nu ești implicat total. Când ești pe scenă, există riscul să pici în extrema de a fi atent la public, la partener sau la ce spui. Și-atunci? Te-mpiedici! Sunt zile în care momentele de bine sunt mai multe, iar atunci e bine. Niciodată n-am fost total, să fie momente doar de bine! Diferența e că acum, față de cel de la 20 de ani, am mai multă răbdare cu mine. Atunci, mă uram!”, mai spunea actorul.

ADVERTISEMENT

Andi Vasluianu, partenerul de scenă a lui Rebengiuc, a lui Mălăele și a lui Iureș

La Vreau să știu, al lui Cătălin Oprișan, au fost aduși în discuție și marii actori alături de care Andi Vasluianu a jucat pe mai marile scene. Victor Rebengiuc, Horațiu Mălăele și Marcel Iureș fiind doar o parte din cei care i-au fost modele.

Mi-a plăcut foarte tare Rebengiuc ca partener, cel mai bine m-am lipit de el. Mălăele este excepțional ca partener. Sau Iureș. Ceea ce e fascinant este emoția pe care o au. Și-i vezi că au emoții, că e normal să fie așa, îți spui că nu ești tu ăla defectul! Actorii se miros între ei, e exact ca la sport. Doi actori buni se caută”, a completat Andi Vasluianu.

ADVERTISEMENT