Life

Actorul Antonio Banderas, infectat cu noul coronavirus. Anunțul făcut chiar azi, când a împlinit 60 de ani

10.08.2020 | 16:24
Actorul Antonio Banderas infectat cu noul coronavirus Anuntul facut chiar azi cand a implinit 60 de ani
ADVERTISEMENT

Actorul spaniol Antonio Banderas este infectat cu noul coronavirus, iar anunțul despre problema sa medicală l-a făcut chiar el.

Antonio Banderas are coronavirus. Actorul a împlinit chiar azi 60 de ani

Starul în vârstă de 60 de ani a precizat că este în carantină, așa cum se întâmplă de obicei cu cei confirmați cu virusul SARS-COV-2, pe pagina sa de Twitter.

ADVERTISEMENT

„Vreau să vă fac cunoscut faptul că azi, 10 august, mă văd obligat să îmi celebrez aniversarea de 60 de ani în carantină pentru că în urma analizelor rezultă că sunt infectat cu noul coronavirus”, este mesajul adresat de Banderas.

„Sunt doar puțin mai obosit față de cum eram în mod obișnuit și am încredere că mă voi recupera cât de repede posibil urmând indicațiile medicilor”, a continuat actorul iberic.

ADVERTISEMENT

Antonio are deja planul făcut pentru perioada de carantinare. Îndrăgitul artist a spus că nu va pierde deloc timpul și va evita pe cât posibil să se plictisească în perioada următoare.

A jucat într-o serie de filme de mare succes: De la „Zorro” la „Durere și glorie” (2019)

Se va refugia în literatură, căci există multe cărți pe care încă nu le-a terminat sau s-ar putea apuca, de ce nu, de scenariile unui film, căci este pasionat și de munca din spatele camerelor de luat vederi, nu doar de cea din prim-plan.

ADVERTISEMENT

Jose Antonio Dominguez Banderas este unul dintre cei mai cunoscuți actori spanioli din întreaga lume, dacă nu chiar cel mai de succes din istoria cinematografiei iberice.

Primul film în care a jucat a apărut în anul 1982, „Labirintul pasiunilor”, iar ultima apariție a avut loc în producția „Durere și glorie” lansată anul trecut.

ADVERTISEMENT

A mai jucat într-o serie de pelicule bine primite de marele public și de critici precum „Capcană mortală (anul 2017), „Once Upon a time in Mexico” (anul 2003) sau celebrul film „Masca lui Zorro” (anul 1998).

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: