Actorul Cristian Grigorescu a murit!

UPDATE / Trupul lui Cristian Grigorescu (29 de ani) a fost adus la mal de valuri sîmbătă seară. Potrivit purtătorului de cuvînt al Poliţiei Judeţene Constanţa, Carmen Şerbănescu, trupul...
18.08.2013 | 08:58
Actorul Cristian Grigorescu a murit

UPDATE / Trupul lui Cristian Grigorescu (29 de ani) a fost adus la mal de valuri sîmbătă seară. Potrivit purtătorului de cuvînt al Poliţiei Judeţene Constanţa, Carmen Şerbănescu, trupul tînărului a fost adus la mal de valuri sîmbătă, în jurul orei 18.00. Corpul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru necropsie, iar poliţiştii fac cercetări în acest caz, a precizat sursa citată.

Actorul Cristian Grigorescu, jucător în echipa naţională de fotbal a artiştilor, a fost dat dispărut în mare, în staţiunea Jupiter, după ce a intrat în apă. La 24 de ore de cînd a fost dat dispărut, prietenii şi familia cred actorul de 24 de ani nu mai e în viaţă.

Aurelian Temişan  a anunţat la România TV că un coleg de-al său din Naţionala de Fotbal a Artiştilor este dat dispărut. Tânărul care se afla la mare, în staţiunea Jupiter, împreună cu colegii săi de facultate, a intrat în apă, aproape de mal. La un mnomentdat, un val puternic l-a doborât şi l-a purtat în larg.

“Este o tragedie, nu numai pentru familie ci şi pentru noi. Am fost sunat astăzi dimineaţă şi am fost pus la curent cu această tragică veste. Suntem consternaţi, nu putem să concepem. Nu pot să cred ce se întâmplă. Am înţeles că a mai fost o persoană dată dispărută o dată cu el. Am crezut că ne face cineva o glumă proastă. Din păcate este cât de poate de adevărat. Am înţeles că era la mal, un val l-a lovit şi l-au văzut plutind, nu l-au putut ajunge nici salvamarii, nu înţeleg cum nu au putut ajunge la el. E dat dispărut de 24 de ore”, a declarat Kamara, coleg cu Grigorescu în Naţionala Artiştilor, la România Tv.